Tornaztatok Rubint Rekara terhesen? Hogy alakultak a kilok? Mennyit hiztatok? Heti hanyszor tornaztatok?
Szia, én rékáztam első terhességemnél is (elejétől a végéig), és most a másodiknál is. De én előtte is tornáztam rendszeresen, futni jártam + konditerembe.
Első terhességnél 58 kilóról 72 kiló lettem (174 cm). Szülés után nagyon lefogytam (szoptatás miatt), így 53 kilósan lettem újra terhes, akkor direkt elkezdtem zabálni, hogy hízzak, most 27 hetes vagyok és 65 kiló.
Végül is torna ide vagy oda, híztam rendesen, de nekem volt és van is még hova, mivel amúgy sem vagyok egy dagadék.
Heti 4-5 alkalommal szoktam tornázni, a réka 20 percét + még szoktam egy kicsit súlyzózni is (pici súllyal). Nekem hiányzik a rékatornákból a felsőtest gyakorlat.
Jó babavárást!
Az elso terhessegemnel nem tornaztam, majd 30kilot hiztam...70kl-rol indulva. Pedig nem ettem allandoman ossze vissza mindent, figyeltem a kajara...de bevizesedtem, es voltak egyeb problemak is.
Szules utan elkezdtem tornazni, bicikliztem, sulyzoztam, kondi terembe jartam
Most mar az elejetol tornazom...kicsit felek, hogy most is sokat hizok...szoval nagyon igyekszem odafigyelni. es ezert valasztottam a Reka dvdt, mert azt hallottam az a legjobb.
Első vagyok, ha nem akarsz sokat hízni, a kaját kell megfognod, mert a napi 20 perc torna önmagában nem elég. Figyelj oda, hogy miket eszel, és akkor nem fogsz hízni. A torna segít majd abban, hogy ne vizesedj úgy. De a rékán túl sétálj sokat, ha tudsz.
Én jó példa vagyok, hogy torna mellett is lehet többet hízni, látod a második válaszoló nem tornázott, de alig hízott. Ezért írtam, hogy a kajára is figyelni kell.
Minden jót, jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!