Van e olyan anyuka aki igen is meg nem is örül hogy
bölcsibe megy a gyereke?
Figyelt kérdés
Igaz, még csak egy éves a gyermekem, jövőre megy bölcsibe, várom az érveket és ellenérveket.
Valahogy úgy vagyok vele, hogy jó lesz majd neki korabeliekkel lenni, hadd legyen társasága, valamint jól jön a gyes mellé a rendes fizúm.
De valahogy úgy érzem jobb volna otthon maradni 3 éves koráig.
Úgy érzem rosszul teszem, hogy jövőre visszamegyek dolgozni...
2010. júl. 26. 18:57
1/8 anonim válasza:
Igen, én is küszködök, hogy mi legyen. Szintén 1 éves, 2 évig itthon leszek vele, de a 3. évben nem tudok, mert a GYES-ből nem élünk meg. Borzasztóan sajnálom, és szívesen maradnék vele itthon 3 évig. Én még azon is dilemmázom, hogy nagymama vagy bölcsi.
2010. júl. 26. 19:00
2/8 anonim válasza:
Én most még tanulok, így be kell adnom bölcsödébe legalább 4 órára, mert egyszerűen nem tudok tőle haladni. A magáncégünkben is dolgoznom kell.
Mivel borzasztóan idegesít, hogy a többi gyerek esetleg bánthatja, így havi 60 ezer t-ért megy magánbölcsödébe, kevés gyerek közé.
2010. júl. 26. 19:05
3/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem örülök neki, pedig ő családi napköziben van, de sajnos így alakult. Amúgy magam ellen beszélek, mert én is bölcsid gondozónő vagyok, de mégis úgy érzem jobb helye lenne itthon velem.
2010. júl. 26. 19:09
4/8 anonim válasza:
Egyik szemem sír, a másik örül. Szívesen maradnék vele itthon három évig, de ősszel mennem kell vissza dolgozni. Ekkor lesz a kislányom másfél éves. Nagyon várnak vissza a munkahelyemre, őket sem aakarom cserben hagyni, és sajnos az anyagi szempontok is közrejátszanak. (Nekem a fizum bőven a duplája a gyedemnek) A bölcsi egyébként szimpatikus, 12 gyerkőc lesz, a gondozónénik is szimpatikusak voltak, és a kislányom is nagyon jó természetű, úgy gondolom, nem lesz gond a beszoktatással.
2010. júl. 26. 19:33
5/8 anonim válasza:
Szia!Én itthon vagyok a kistesóval nagyobbik 27hós és ő nagyon szeret családi napközibe járni gyerekek közé,ott játszhat.Szivem szerint itthon tartanám mert nekem hiányzik de neki nagyon jó.Itthon volt 1hetet mert beteg olt szépen szedte be a gyógyszert és mondta megakar gyógyulni,hogy mehessen bölcsibe.Mikor odaértünk a kispajtások nyakába ugrott.Szerintem nagyon sok függ a nevelőtől.
2010. júl. 27. 05:07
6/8 anonim válasza:
2 éves ksilányom szeptemberben kezdi a bölcsit.
Én picit várom a bölcsit, elsősorban az anyagiak miatt.Másrészt mert a kislányom nagyon szereti a gyerekeket és úgy érzem kevés vagyok már neki.Sztem semmi gond nem is lesz vele.
Viszont azért még azt a helyére kell tennem hogy lezárult egy gyönyörű korszak az életemben/tünkben.
2010. júl. 27. 08:56
7/8 anonim válasza:
Ugyan ki az a lelkes anyatigris, aki lepontozta a válaszadókat?
2010. júl. 27. 12:29
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, de engem is lepontoztak, úgy látszik nem fogalmaztam elég nyálasan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!