Mi a gyerekeid horoszkópja?
Fogalmam sincs, de 3 gyerek van es jo testverek.
November vege, februar vege es oktober vege.
Mérleg (8,5 éves), Bika (hamarosan 7 éves), Ikrek (hamarosan 4 éves).
Három lány, nagyon jól kijönnek egymással, jó testvérek.
Az idősebb csendesebb, visszahúzódóbb, de ha kell, akkor kiereszti a hangját. Igazi nagytesó, gondoskodó, törődő, empatikus, szívére tud venni dolgokat (imádja az állatokat, különösen ezzel kapcsolatban).
A középső igazi vezéregyéniség, szeret irányítani, szókimondó (ami a szívén, az a száján), szorgalmas és kitartó, néha kicsit konok is.
A kicsi a művésznő, igazi színésznő/művészlélek. Cserfes, imád a középpontban lenni, őszinte kislány. Nagyon nyitott, könnyen barátkozik bárkivel (játszótéren simán odamegy az idegen kisgyerekekhez, ez igaz a testvéreire is mondjuk).
Tervezéskor nem néztük a horoszkópot, nem volt fontos, férjem nem hisz benne, én azért el szoktam olvasni.
Férjem rák, én meg egy igazi ízig-vérig oroszlán.
Bak lány - kos fiú - bak fiú
Nagyon jól kijönnek egymással de a legidősebb, a lányom sokszor főnökösködik a fiúk felett. A két bak gyerekem eszméletlenül lusta, a kos viszont nagyon életrevaló és mindenben a testvérei előtt jár, cserébe tojik mindenki véleményére és megy a feje után, a bakok sokkal jobban igényelnek engem. Nem terveztük meg a csillagjegyüket.
A férjemmel annyit beszéltünk meg, hogy ha nem muszáj, akkor bika NE legyen... (sok a negatív bika a családban🤣)
1. gyerek bika - május 21.re voltam kiírva csaszarra, de o hamarabb megindult, igy 19.en született
2. gyerek ikrek - epp hogy átcsúszott a bikából
3. gyerek bika... 😀
Valamilyen szinten hiszek a horoszkopban, es a 2 nagyra mar vannak tipikus tulajdonsagok
2 gyermekem van, ha már korukat tekintve nem is, az nagyobbik nyilas fiú(21 éves), a kisebbik lány ,oroszlán)
én egy vízöntő apuka vagyok.
Igen, természetesen terveztük, az én anyám hal volt apám szűz, azt csak az Isten hallotta amik ott zajlottak fiatalkoromban velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!