Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a gyerekeid horoszkópja?

Mi a gyerekeid horoszkópja?

Figyelt kérdés
Tesókra vagyok kíváncsi és arra, hogy mennyire jönnek ki egymással. Terezted, hogy melyik hónapban szülessenek? Tudom hogy nem ennyire egyszerű teherbe esni, de azért érdekelne hogy szeretted volna ha mondjuk abban az időszakban legyen a szülinapja🙂Most hagyjuk, hogy a horoszkóp hülyeség, meg azt hogy nem hiszel benne, akkor ne válaszolj, köszönöm 🙂
2020. ápr. 3. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Oroszlán és ikrek. A nagy sokszor szívatja a kicsit, sokszor meg tök rendesen tanítgatja, a kicsi egy művészlélek bohóc és sokszor meglepi, mire épp hogy reagál. Folyton versenyeznek, de mindkettő olyan társasági (főleg a nagyobb), hogy muszáj végül inkább jóban lenniük, különben halálra unják magukat :) Most totál összezárva is a nap nagyobb részében egész jól megvannak. Nem terveztük, pláne, hogy több hónapig kellett várni rájuk, bár másodszorra reméltem, hogy kihagyom a nyári meleget, mert az elsővel nagyon vizesedtem és trombózisom is lett...
2020. ápr. 3. 16:47
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Fogalmam sincs, mi a horoszkópjuk, nem adok ilyen marhaságokra. Decemberi és februári lányok, nagyon jó tesók.
2020. ápr. 3. 18:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiam bak lányom vízöntő :)
2020. ápr. 3. 19:42
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Fogalmam sincs, de 3 gyerek van es jo testverek.

November vege, februar vege es oktober vege.

2020. ápr. 3. 19:51
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Mérleg (8,5 éves), Bika (hamarosan 7 éves), Ikrek (hamarosan 4 éves).

Három lány, nagyon jól kijönnek egymással, jó testvérek.

Az idősebb csendesebb, visszahúzódóbb, de ha kell, akkor kiereszti a hangját. Igazi nagytesó, gondoskodó, törődő, empatikus, szívére tud venni dolgokat (imádja az állatokat, különösen ezzel kapcsolatban).

A középső igazi vezéregyéniség, szeret irányítani, szókimondó (ami a szívén, az a száján), szorgalmas és kitartó, néha kicsit konok is.

A kicsi a művésznő, igazi színésznő/művészlélek. Cserfes, imád a középpontban lenni, őszinte kislány. Nagyon nyitott, könnyen barátkozik bárkivel (játszótéren simán odamegy az idegen kisgyerekekhez, ez igaz a testvéreire is mondjuk).

Tervezéskor nem néztük a horoszkópot, nem volt fontos, férjem nem hisz benne, én azért el szoktam olvasni.

Férjem rák, én meg egy igazi ízig-vérig oroszlán.

2020. ápr. 3. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A lányom rák, a fiam bak. Szeretik egymást nagyon. Horoszkópra nem terveztem, a kicsi volt annyiban időzített, hogy direkt télen akartam szülni, mivel a nagy nyári, és azzal úgy voltam, hogy sohatöbbet.
2020. ápr. 3. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Bak lány - kos fiú - bak fiú

Nagyon jól kijönnek egymással de a legidősebb, a lányom sokszor főnökösködik a fiúk felett. A két bak gyerekem eszméletlenül lusta, a kos viszont nagyon életrevaló és mindenben a testvérei előtt jár, cserébe tojik mindenki véleményére és megy a feje után, a bakok sokkal jobban igényelnek engem. Nem terveztük meg a csillagjegyüket.

2020. ápr. 3. 22:49
 18/20 anonim ***** válasza:
62%

A férjemmel annyit beszéltünk meg, hogy ha nem muszáj, akkor bika NE legyen... (sok a negatív bika a családban🤣)

1. gyerek bika - május 21.re voltam kiírva csaszarra, de o hamarabb megindult, igy 19.en született

2. gyerek ikrek - epp hogy átcsúszott a bikából

3. gyerek bika... 😀

Valamilyen szinten hiszek a horoszkopban, es a 2 nagyra mar vannak tipikus tulajdonsagok

2020. ápr. 3. 23:49
 19/20 anonim ***** válasza:

2 gyermekem van, ha már korukat tekintve nem is, az nagyobbik nyilas fiú(21 éves), a kisebbik lány ,oroszlán)

én egy vízöntő apuka vagyok.

Igen, természetesen terveztük, az én anyám hal volt apám szűz, azt csak az Isten hallotta amik ott zajlottak fiatalkoromban velük.

2020. ápr. 27. 19:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A bátyám oroszlán, én a húga pedig szűz, nem jött ki jól a kamaszkor idején
2023. nov. 12. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!