Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz még iskola...

Szerintetek lesz még iskola jövö szeptemberig?

Figyelt kérdés
Vagy a gyerek otthonról kell tanuljanak addig sajnos...
2020. ápr. 1. 09:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a tanévet, sőt a nyarat is biztos így kell kibírni. Szeptembertől lehet, hogy újra indul, de lehet, hogy akkor majd a járvány második hulláma is. Legalábbis így logikus, ha ez a júni-júli tetőzés igaz lesz és legalább 2-3 hónap onnantól még a többi ország példája alapján, hogy csökkenni kezdjen. Reménykedjünk, hogy addig kitalálnak valamit, a vérplazmásat vagy valami meglévő gyógyszert hatásosnak erre is, mert ezeket rövidebb engedélyeztetni.
2020. ápr. 1. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nem de ezt mår 2 hete is lehetett tudni hogy nem lesz ėlő tanitås ebben a tanėvben.
2020. ápr. 1. 19:07
 13/15 anonim ***** válasza:
40%

én nem tudom, mit gondolnak egyesek... szerintetek, hogy mernék azt megtenni, hogy szeptemberben sem? éhenhalna a fél ország, ha nem lehetne dolgozni menni! Már így is határmesgyéjén vagyunk, hogy a leállások, gyárbezárások lassan több életet követelnek, mint a vírus, és itt nem a 70 évesek fogják felakasztani magukat, mert nekik a nyugdíj fix, hanem a családapák...

1000%, hogy lesz szeptembertől suli, lesz érettségi, lesz ballagás, maximum május vége helyett június végén

2020. ápr. 1. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert a családanyák nem dolgoznak csak az apák, utolsó?
2020. ápr. 2. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

de... de az anyák kisebb százalékban csinálnak ilyet. az apák inkább.

Én is dolgozó anya vagyok. nem azért írtam

2020. ápr. 3. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!