Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekedre vagy a legbüszkébb?

A gyerekedre vagy a legbüszkébb?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, és hány éves a gyermek?

Ha nem rá, akkor mire, és miért arra?

2020. márc. 30. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Èn is csak arra vagyok büszke, amit az ember saját erejéböl ért el, és nem az élet része.

De én iszonyat hálás vagyokistennek az életnek, hogy egészséges szép gyerekeket és egy tökéletes férjet adott!!!

Büszke a férjemre vagyok aki a munkájában olyan szintre jutott, hogy az átlag feletti életet engedhetjük meg magunknak.

Magamra is büszke vagyok egyes dolgokra, de nem arra, hogy gyereket szültem. DE hálas vagyok érte, hogy megtörtént.

Ha a gyerekem olyan dologt csinál ami több mint a normális akkor büszke vagyok rá!

2020. márc. 30. 17:28
 12/12 anonim ***** válasza:
77%
Inkább szeretettel gyönyörködöm bennük, akkor is, ha akad rajtuk némi nyesegetni való :) Egyébként nem szoktam büszke lenni, inkább hálás, ha elérek valamit mondjuk munkában vagy bármiben, legyen az csak a nap túlélése agybaj nélkül :)
2020. márc. 30. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!