35 éves anya,50 éves apa. Tapasztalatok? Vállalnátok? A férfinek van 3 nagy gyereke, elvált. A legkisebb 16 éves.
Figyelt kérdés
A férfinek semmi egészségügyi problémája nincs. És 10 évet letagadhatna. A nőnek ő lenne az első és utolsó gyermeke.2020. márc. 28. 17:06
21/44 anonim válasza:
Ápoltál már időst, beteget ágyhoz kötöttet? Én igen. Nem leányálom. Az egy dolog, hogy szereted meg most a felhőkben jársz. De kisgyerek mellett x év után egy beteget ápolni + jövedelmet letenni az asztalra.. Hidd el nem így fogsz érezni. Igen ez bárkivel bármelyik életkorban előfordulhat ez tény. De más mikot te ott vagy fiatalon a párod meg egy vénember aki ápolásra szorul.
22/44 A kérdező kommentje:
Szerencsére anyagilag nem kell másra támaszkodni. Még a férfira sem.... És nem olyan a munka pénzügy kutatóként hogy robotolni kell. Plusz van más bevételi forrás.
2020. márc. 29. 09:32
23/44 A kérdező kommentje:
Az én apám 14 éves koromban halt meg. Addig ivott, alkoholista volt. Még is rendes ember lett belőlem aki az agyával ért el mindent. Nem véletlenül értem csak most a családalapításhoz. És igen lehet ez miatt van apakomolexusom
2020. márc. 29. 09:35
24/44 anonim válasza:
Nézd semmi gond nincs azzal, hogy csak most értél meg a gyermekvállalásra. Igazából nekem azzal sem, hogy apakomplexusod van vagy sem. Hogy kuvel tervezed a családot, az életed. Én csak leírtam a véleményem - a másik szemszöget amire szerintem nem igazán gondoltál bele. Milyen egy idős emberrel. Nem hiszem, hogy mikor ő 70 lesz akkor is képes lesz kielégíteni az élet minden területén.
25/44 anonim válasza:
Hát necces. 35 éves nőként is az, ez már nagyon az utolsó időpont gyerekvállalásra, de a férfinél már el is szállt az esély. Volt ilyen. Gimis osztálytársam, hát nem kellemes 17 éves korodban eltemetni az apád.
26/44 anonim válasza:
Nekem is van pár ismerősöm, aki 16-17 évesen temette az apját pont a kérdező gondolkodása miatt. Nem volt nekik kellemes...
27/44 A kérdező kommentje:
Én is akkor temettem. Korábban már írtam erről.... Bárki bármikor elveszítheti a hozzátartozóját, nem csak 17 évesen...
2020. márc. 29. 13:20
28/44 anonim válasza:
De nagyobb az esélye, ha alaból öregembernek szülsz. A férfiak amúgy is előbb halnak.
29/44 anonim válasza:
35 éves nőnek sajnos már nagyon véges az idő, ha megvan a párja, es harmonikus a kapcsolat nem szabad tovább várni. Számolni kell azzal, hogy egyedül marad, vagy a férj lerobban, mert a kora miatt nagyobb esély van rá, mintha ő is 35 lenne. Erre valamilyen szinten fel lehet készülni, ha anyagiak adottak, pl életbiztosítás, vagy egy takarékossági számla ami biztonságerzetet nyújt, ha beüt a krach. Megvan arra is az esély, hogy a gyerek felárva lesz, erre a helyzetre szintén fel kell készülni anyagilag, ne induljon a gyerek hátrányból, a jó életszinvonal biztosítva legyen, az anya egyedül is boldoguljon, és jó, ha van valaki, aki be tud segíteni a hétköznapokban, pl barát, barátnő, szülő, keresztszülő. Ha ezeket átgondolva megvalósítható a gyereknevelés, bele lehet vágni.
30/44 anonim válasza:
Te életed ,ne mások döntsenek helyeted ,nekem is jóval idősebb a férjem van három gyerekünk legkisebb lányom születésénél 54 éves volt férjem senkit nem kérdeztem meg soha eről ,ez mi dolgunk ha szeretnél gyereket hajrá sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!