35 éves anya,50 éves apa. Tapasztalatok? Vállalnátok? A férfinek van 3 nagy gyereke, elvált. A legkisebb 16 éves.
50 éves apa mellett komolyan van olyan hülye tyúk aki gyereket vállalna?!
Apukám 50 éves, te jó isten.
Eleve nem kezdeném ekkora korkülönbséggel.
Tudom sokaknak bejön a nagy korkülönbség, csomó előnyt felsorolnak.
De.. És bocsánat mindenkitől.
Mire a gyerek 10 ő addigra 60. Mire a gyerek 20 addigra ő 70. Mire te még mindig virágkorodat éled 40 + addigra ő már elég idős. Inkább van nagypapa korban mint virágzó korban. Míg te 50 vagy ő addigra 70 éves nagyvalószínűleg lerombolódott állapotban. A vége mindig 2 kimenetel. Vagy elhagyod fiatalabbért, vagy fiatalon ápolod a nagypapit bolodgtalanul.
Ezt szeretem, ha mindig ilyen hülye érv van felhozva, hogy letagadhat 10 évet. Persze letagadhat a külsejéből, de a belsejéből/szervezetéből nem. Az az ember sem normális, aki ennyi idősen vállal gyereket az biztos. Tudnia kellene, hogy olyan világot élünk, ahol 50 felett azért azért már előjönnek gondok. Nyugodtan kövezzetek meg, de ez akkor is így van. Ennyi idős létére már be kellett volna nőjjön a feje lágya, és nem a f.@sza után mennie. Nem hogy 50 évesen gyereket vállalni.
Osztom annak a véleményét, aki azt mondta, hogy össze se jönne ennyi időssel.
19: mert valamiből meg kell élni közben.
32 vagyok, apám 50 évesen már nagyapa volt.
Amúgy ismerek olyan 50est, akinek 3 éves gyereke van, fittebbül fut utána, mint bármelyik 30as, ilyen is van. De nekik első gyerek, quasi utolsó esély volt a 40 éves nejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!