Mi legyen a fiam neve?
A családnév Evans, apukája angol, de Magyarországon élünk. Második keresztneve Arthur lesz férjem után. Első keresztnevének valami nemzetközi nevet szeretnénk, amik nem hangzanak annyira idegenen itthon sem.
Eddigi opciók a
Nolan (Nem e-vel!)
Alvin
Chandler (tudom, ez nagyon idegen itthon, de egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a névbe)
Oliver
Ezek közül melyik a legjobb? Persze más ötleteket is szívesén hallanék :)

Oliver.... ez szép. Az Arthur is.
Chandlerrel légyszi ne csessztetek ki vele,mindenki azt gondolná,hogy Chandler Bingről kapta a nevét.
Nolan,Alvin elmegy,de olyan semmi különös.

"Chandler (tudom, ez nagyon idegen itthon, de egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a névbe)"
Nem idegen. Kb. mindenki hallott már a Jóbarátok Chandlerjéről.
Arthur tetszik egyedül, ami a fix nevetek.
Annyi szép angol név van, de nem azok amiket felsoroltál.
Nekem valamiért a Robert Arthur Evens jutott eszembe. Olyan előkelő hatású.

Alvin vagy Oliver. Nolan és Chandler nagyon idegen lesz itthon, ha ez szempont.
Ilyen tipikus angol nemzetközi nevek még: Alex, Daniel, Robert, David, Marc, Eric, Peter, Adam, Victor, Albert, Benjamin, Martin, Max, Felix, Edvard, Donald, Ronald, Walter, Oscar, Leo. Egyébként meg tényleg akár lehetne akár magyar neve is, van választék olyanokból, amit küföldinek is könnyű kimondani.

A férjed örül neki, hogy itt kitolod a nevét a netre? Hadd találja meg mindenki FBon és röhögjön rajta?
Oliver amúgy, az normális.

Oliver.
Egyébként is ez tetszik a legjobban, és ha itt fogtok élni, egyértelműen ez a legpraktikusabb.
Oliver Arthur Evans, szerintem jó.
Nolanra mindenki azt hinné, hogy Nolen, mert Mo.-n az az elterjedtebb.
Alvinról mindenkinek az jutna eszébe, hogy "... és a mókusok."
Chandler, ahogy te is mondod, nagyon idegen lenne itt, és persze mindenki csak a Jóbarátokra asszociálna.
Oliver szerintem teljesen jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!