Jön a negyedik negyedik baba! Mi legyen a neve?
36. Hétben járok kislányommal, ám még mindig nem találtuk meg a tökéletes nevet számára. Már van 3 gyerekünk: Lelle 12, Kende és Sólyom 6 évesek. Családnév Foltos, szóval nagyon idegenen hangzó név nem jó, valamint hasonló stílusút szeretnénk mint a testvéreinek.
Tetszik a Csinszka, de a párom leszavazta, a Léda, Dalma, Enéh (a párom szerint 10 éves koráig nem tudná kimondani :D)
Szóval sürgősen kellene nevet választanunk
Foltoshoz a Dalmát nem adnám hamar foltos dalmata lenne belőle...
Talán a Léda, de inkább Adél, bár a Foltos Sólyom után nem tudom mennyire zavarna titeket a Foltos Dalmata..
Dr. Foltos Sólyom ügyvéd.gyerekként tök jó név, felnőttként röhejes.
Arra is gondoljatok, hogy a gyerek lesz felnőtt is úgy 60 évig.És viselnie kell amit adtok neki.
Bocsi ha off.
Különben a Csenge,Málna illik ezekhez(bár ez is röhejes felnőttként,Málna néni)
Én is a Foltos Sólyomra néztem egy nagyot :D
A felsorolt lánynnevek ezzel a vezetéknévvel nem túl jók, bár a Léda még egy kicsit tetszik is.
A Csinszka is nevetséges számomra.
Adél? Tamara? Ráhel? Anna?
Foltos Fiorella !!
A Fiorella olasz eredetű női név, a jelentése virágocska. :)
#1 köszi a neveket, még ízlelgetem
#2 ez tényleg jó volt, és nem te vagy az első aki hasonló megjegyzést tett, de a Solymi becenév eddig mindenkinek tetszett
Foltos Őzike :)
Ha magyar nevet akartok, akkor tényleg Léda, Csenge, Kincső, mindenképp olyan, ami nem lesz nevetséges a vezetéknévvel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!