Jön a negyedik negyedik baba! Mi legyen a neve?
36. Hétben járok kislányommal, ám még mindig nem találtuk meg a tökéletes nevet számára. Már van 3 gyerekünk: Lelle 12, Kende és Sólyom 6 évesek. Családnév Foltos, szóval nagyon idegenen hangzó név nem jó, valamint hasonló stílusút szeretnénk mint a testvéreinek.
Tetszik a Csinszka, de a párom leszavazta, a Léda, Dalma, Enéh (a párom szerint 10 éves koráig nem tudná kimondani :D)
Szóval sürgősen kellene nevet választanunk
Most nem azért de a legutóbbi kérdés is ahol ez a Sólyom felmerült is voltak ikrek meg egy olyan “vezetéknév” ami konkrétan nem létezik. Abban a kérdésben valami Rengetegi volt a vnév itt meg ez a Foltos. Komolyan mivel még soha a büdös életemben nem találkoztam ilyen vezetéknevekkel rá is kerestem és se ezzel se azzal nem találtam egyetlen embert sem csak kutyákat, macskákat, egy lovat és Ábelt a Rengetegit. Érdekes két kitalált vezetéknév meg ez a visszatérő Sólyom motívum + legyen hasonló a hol ikrek hol kislány neve a tesókéhoz.
Kérdező neked valami nagyon nagy gondod lehet ha komolyan nincs jobb dolgod mint ilyen hülyeségeket kitalálni de irigyellek hogy ilyenekre van időd. Mindenesetre elég fárasztó egy ember lehetsz.
Foltos Sólyom?!
Ti betegek vagytok. Szerintem legyen Foltos Virág...
Szép neveket adtatok a gyerekeknek.
A Dalma szép név, de a Foltossal tényleg áthallásos.
Jerne, Mikolt, Sarolta, Melinda, Emőke, Enikő, Emese, Villő, Lilla szépek lennenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!