Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jön a negyedik negyedik baba!...

Jön a negyedik negyedik baba! Mi legyen a neve?

Figyelt kérdés

36. Hétben járok kislányommal, ám még mindig nem találtuk meg a tökéletes nevet számára. Már van 3 gyerekünk: Lelle 12, Kende és Sólyom 6 évesek. Családnév Foltos, szóval nagyon idegenen hangzó név nem jó, valamint hasonló stílusút szeretnénk mint a testvéreinek.

Tetszik a Csinszka, de a párom leszavazta, a Léda, Dalma, Enéh (a párom szerint 10 éves koráig nem tudná kimondani :D)

Szóval sürgősen kellene nevet választanunk

2019. júl. 28. 17:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Réka, Emese, Csenge
2019. júl. 28. 20:55
 22/29 anonim ***** válasza:
6%
Folto S-Zs elyke... Jó kis nyelvtörő. Bár Sólyom után érthető javaslat.
2019. júl. 28. 20:57
 23/29 anonim ***** válasza:
75%

Most nem azért de a legutóbbi kérdés is ahol ez a Sólyom felmerült is voltak ikrek meg egy olyan “vezetéknév” ami konkrétan nem létezik. Abban a kérdésben valami Rengetegi volt a vnév itt meg ez a Foltos. Komolyan mivel még soha a büdös életemben nem találkoztam ilyen vezetéknevekkel rá is kerestem és se ezzel se azzal nem találtam egyetlen embert sem csak kutyákat, macskákat, egy lovat és Ábelt a Rengetegit. Érdekes két kitalált vezetéknév meg ez a visszatérő Sólyom motívum + legyen hasonló a hol ikrek hol kislány neve a tesókéhoz.

Kérdező neked valami nagyon nagy gondod lehet ha komolyan nincs jobb dolgod mint ilyen hülyeségeket kitalálni de irigyellek hogy ilyenekre van időd. Mindenesetre elég fárasztó egy ember lehetsz.

2019. júl. 29. 00:45
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Foltos Sólyom?!

Ti betegek vagytok. Szerintem legyen Foltos Virág...

2019. júl. 29. 06:24
 25/29 anonim ***** válasza:
Komolyan a GDPR idejében gondoljátok, hogy van olyan marha, aki kiírja az egész család nevét a GyKra? (Ha már azt el is nézzük, hogy valaki képes Foltos Sólyomnak hívni a gyerekét...)
2019. júl. 29. 06:34
 26/29 anonim ***** válasza:
61%

Szép neveket adtatok a gyerekeknek.

A Dalma szép név, de a Foltossal tényleg áthallásos.

Jerne, Mikolt, Sarolta, Melinda, Emőke, Enikő, Emese, Villő, Lilla szépek lennenek hozzá.

2019. júl. 29. 08:17
 27/29 anonim ***** válasza:
86%
Foltos Sólyom ... remélem, ez a kérdés kamu.
2019. júl. 29. 10:08
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon remélem, hogy ez kamu kérdés. Ha nem, akkor őszinte részvétem a gyerekeknek, főleg a szerencsétlen madár nevűnek.
2019. júl. 30. 19:54
 29/29 anonim ***** válasza:
Julia
2019. júl. 31. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!