Ha a menstruáció elmúlása után a harmadik és a negyedik napon is (tehát két külön napon! ) belém élvezett a barátom, mekkora az esély a terhességre?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 7. 22:30
1/10 A kérdező kommentje:
Nálam ez még ciklus eleje, mert 28 napos alapjáraton a ciklusom, de nem vagyok benne biztos hogy ilyenkor mennyire esélyes
2019. ápr. 7. 22:32
2/10 anonim válasza:
Ha gyereket akartok, bármikor együtt lehettek, kindig van esély. Persze peteéréskor esélyesebb.
Ha nem akartok gyereket, ne hazárdírozzatok. Védekezzetek
3/10 anonim válasza:
Elég nagy esély van rá, mivel beléd élvezett. Van aki menstruáció alatt esik teherbe.
4/10 anonim válasza:
Egyre nagyobb az esély, ahogy közeledsz az ovu felé, nem mindegy hány napot menstruálsz, mert ha 7-10 nap között, akkor már simán van esélyed menzesz utáni harmadik napon teherbe esni.
5/10 A kérdező kommentje:
utolsó, 6 napot szoktam menstruálni. Ez alapján is esélyes szerinted? 6 napos a menzesz és szinte napra pontosan mindig megjön. 28 napos, szabályos a ciklus
2019. ápr. 7. 22:52
6/10 anonim válasza:
28 napos ciklusnál elvileg a 14. cikulusnapon van ovu, de ez simán csúszhat pár napot, szóval igen abszolút lehetséges, hogy a 10. ciklusnapodon teherbe ess, arról már nem is beszélve, hogy a spermák tudnak napokig bent várakozni a petesejtre. Akartok gyereket?
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Szeretni szeretnénk, de egy évet még adnánk magunknak, hogy tényleg minden meglegyen. Ha mégis előbb jönne, az sem tragédia, megtudnánk oldani, csak nehezebb lenne... Én úgy tudtam, a 28 napos ciklusnál elég csekély az esélye a menzesz utáni napokban történő terhességre.
2019. ápr. 7. 23:05
8/10 anonim válasza:
Teherbe esni bármikor lehet. Becsúszhat menszesz alatt is egy baba.
Hülyeség az ovulációra hivatkozni és az alapján számolgatni.
9/10 anonim válasza:
Mi Billings modszerrel vedekezunk, vagyis semmi eszkoz, vagy kemiai szer, kizarolag nyak megfigyeles es homero. 2 ev tapasztalat utan, mondhatom, hogy az atompontos ciklusomban eddig a 14. Es a 17. Nap kozott volt peteeresem. Mivel a spermiumok 3-5 napig eletkepesek, igy egy rosszabb verziot nezve a 9. Napon, vagyis a menzesz utan 3 nappal en teherbe eshetnek. Igy mi nem is vagyunk egyutt mar ebben az idoszakban, de ugy tervezzuk, hogy lazitunk a szabalyokon, ha mar ugy leszunk vele, hogy meg nem tervezett, de ha jonne, akkor mar johetne. A te ciklusodat nem ismerem ilyen behatoan, de magambol kiindulva, bar nincs sok esely, azert boven teherbe lehet esni ilyenkor, igy, ha van bennetek ketely inkabb vedekezzetek.
10/10 anonim válasza:
Ez nagyon kiszámíthatatlan.Mi 3 éve nem védekezünk megszakítással se és nem estem még teherbe.1 baba már van de ő is 5 hónap után sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!