Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, szóljak vagy...

Mit csináljak, szóljak vagy ne a szomszédnak?

Figyelt kérdés
A babám még csak 6 hós és este legkésőbb 8-kor már alszik, felettünk meg akkor kezdenek dübörögni. Ma is leejtettek valami nehezet és persze, hogy felébredt a babám. Oké, hogy leesik valami, de ez a műsor megy minden este és minden este leejtenek valamit, de csak ilyen későn, 9-10-ig is tart a zajongásuk. Náluk is van gyerek, de azért még nem kellen késő este így zajongani. Vagy nem így van?
2010. júl. 25. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Én szépen kulturáltan szólnék,vagy rákérdeznék,hogy nekik mikor alszik el a baba,mert nekem ekkor-meg ekkor,hátha abból veszik az adást.Szerintem valamit csinálj,mert egy felnőtt is ingerült,ha felébresztik,nem még szegény kisbabák.Visszaaltatni sem könnyű,meg kizökkennek a ritmusból.
2010. júl. 25. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk a szomszéd kutyája ugat esténként(éjjel),még csak párszor fordult elő úgyhogy türelmesek vagyunk a kisfiúnk már nem annyira mert ő állandóan felkel sajna...
2010. júl. 25. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Hű, én egyszer feltettem egy hasonló kérdést itt, remélem, nem kapsz olyan válaszokat, mint én anno.

Nem részletezem a mi problémánkat, a lényeg ugyanez volt, hogy az addig jó alvó babánkat minden este és éjjel felkeltette a felettünk lakó nő. Tűrtem egy darabig, aztán egyszer elszakadt a cérna. De normálisan, és udvariasan megkértem, hogy legyen ránk tekintettel. Nem mondom, hogy 100%-ban megjavult a helyzet, de sokkal jobb. Szóval én ha ismét ilyen helyzetbe kerülnék, megint szólnék. A lényeg, hogy (először) kedvesen, udvariasan, még ha a pokolba kívánod is. :)

2010. júl. 25. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

A régi lakásban borzalmas szomszédaink voltak, egy nő, három gyerekkel, akik sokszor éjfélig vagy ordítva játszottak, vagy verekedtek, az anyjukat meg nem különösebben érdekelte. Amikor beköltöztek, három napig próbáltam türelmes lenni, gondoltam még csomagolnak, pakolnak, azért van zaj, de amikor három nap után is éjfélig ment a dübörgés, akkor felmentem szólni, hogy ha lehet, ezt nappal intézzék, mert se a gyerek, se mi nem tudunk így aludni. Ezt udvariasan, kedvesen mondtam, de nem lett semmi hatása, csak annyit mondott a nő, hogy majd visszafogják magukat. A legszebb az volt, amikor hajnali kettőkör arra ébredtem, hogy valami iszonyat nagyot puffant felettem, mintha bontanák a házat, aztán éktelen üvöltözés. Na nálam itt szakadt el a cérna, felmentem szólni, hogy ilyet nem lehet egy társasházban csinálni. Akkor derült ki, hogy a nő egyik eszement gyereke felborított egy nagyszekrényt.

Sajnos a többszöri szólással csak azt értem el, hogy a három kölyök elkezdett mindenféle ragadós folyadékot önteni az erkélyünk korlátjára, és az anyjuk csak röhögött rajta, ez volt a fő hobbijuk, hetente eljátszották, aztán letagadták.

Nagyon nem tudtam velük mit csinálni, csak elkönyveltem magamban, hogy tirpákék laknak fölöttünk.

Szerencsére már nem ott lakunk :) Túlzás lenne azt mondani, hogy miattuk volt a költözés, de örültem, hogy megszabadultunk tőlük.

2010. júl. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!