Elvárható lenne a férjemtől? Szóljak vagy ne? Banálisnak tűnik a kérdésem, de minden nap bosszúságot okoz, ugyanakkor házsártos sem szeretnék lenni, ezért közkérdéssé teszem.
Köszi!
Elsőnek: nem szoktam utasítani a férjemet. Kérni szoktam.
Véletlen nem az én férjemről írsz?
Dettó, sőt, rám néz csúnyán, hogy mi, az, hogy nem szakadok 200felé.
Ugye fürdés előtt a kádban veszem le a nagyról a pelust ha csak pisi van(zuhanyzik), leteszem a pelust, fürdetés, kádból ki, futás törölközni öltözni, mire sacc pizsiben a nagy ébred a kicsi, és szoptatás, nagy altatás egyszerre.
A kicsi fürdetésére ér haza, és ha nem jut időm a két fürdés között egy rend rakós körre, akkor bizony a fürdőben marad a pelus, és rám szól, hogy milyen trehány vagyok... És megvárja, míg a kicsit leteszem aludni, és kitámolygok a pelusért.
Siman szolhatsz, szerintem nincs ezzel semmi gond.
Nalunk is volt olyan, hogy az emeleten maradt 2-3 pelenka egy kupacban (ket pelenkas gyerek van) en pedig nem tudtam levinni, mert mindket kezemben volt egy-egy gyerek, a pelenkaert pedig nem mentem vissza. Mivel a ferjem meg keszult, igy gondoltam, hogy ertelemszeruen lehozza (direkt odakeszitettem a lepcsolejarohoz).
Es nem hozta le. Egyszerubb volt atlepni, mint lehozni. Nem hiszem, hogy direkt csinalta volna, inkabb arrol volt szo, hogy akkor koltoztunk epp oda es eszebe sem jutott, hogy jobb lenne levinni.
En siman szoltam neki, hogy legkozelebb ha ures kezzel jon le nezzen korbe, hogy nem-e lat pelust, szemetet, cumisuveget, vagy ilyesmit, amit lehozhat.
Nem sertodott meg erte.
Mondjuk en mas dolgokra is ravilagitok idonkent, hogy ebben-abban segithetne, ha eppen nincs jobb dolga.
Szoval szolj nyugodtan te is.
az enyém is ilyen sajnos, de nem csak ezzel, mindennel, ha vmit letennék a folyosó közepére, akkor azt az idők végezetéig átlépné, de a helyére nem tenné, szerintem nem is látja :(
köztünk nagyon sok konfliktus van emiatt, mert én nem bírom szó nélkül hagyni, ő meg házisárkánynak gondol már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!