Elvárható lenne a férjemtől? Szóljak vagy ne? Banálisnak tűnik a kérdésem, de minden nap bosszúságot okoz, ugyanakkor házsártos sem szeretnék lenni, ezért közkérdéssé teszem.
Hát az én válaszom biztosan nem lesz hasznos, mert én is ilyen problémákkal küzdöm nap mint nap :)
Ha nem szólok, akkor úgy tűnhet, hogy ez természetes, hogy neki ilyesmit nem kell csinálnia, ha meg szólok, akkor házisárkány vagyok.
Fogalmam sincs, hogy mi a jó taktika, ezért mi szinte minden nap veszekszünk valami ilyesmin :(((
Ma 13:10-es vagyok ismét.
Ha jól értelmezem, a fürdés egy órát tart, te vagy vele a fürdőszobában. Akkor miért nem pakolsz el te az alatt az idő alatt?
Én simán mondanám a helyedben,én sem utasítani szoktam a párom,hanem határozottan kérni,nem ugyanaz.Bár ezek nagyon "bolha" esetek számomra.
Egyébként én beteszem a gyerekeket (2 és 5 évesek) a kádba a pelust kivinni a szemetesbe simán kitudom,3 másodperc az egész,ott vagyok mellettük közben szennyes ruha a tartóba,ami még jó lesz másnap azt összehajtogatom összesen kb 1,5perc az egész.
Szóval "bolhából elefántot" csinálni teljesen felesleges,bár azt sem jó ha mindent rájuk hagyunk:)
Szóljál a férjednek,ha neked ez kellemetlen,de ne érezze ezt civakodásnak
Én meg még egy 5 évest sem hagynék még három mp-re sem a fürdőkádban, egy is elég, hogy magára nyissa a forró vizet.
Szóval viszatérve az eredeti kérdéshez, de szólnék igen is a helyedben, ha már magától nem veszi a fáradtságot. Bár lehet, neki természetes, hogy majd ezt is megcsinálod.
Nekem amúgy totál furcsa az ilyesmi, mert nálunk apa inkább nem néz tv-t vagy szgépezik, de inkább megfürdeti a kisfiát vagy addig elmosogat vagy épp vacsit készít.
Szóval de, jogos igen is, és vegye ki a részét nálatok is mindenből, ne essék már nehezére kicsit elrámolni utánatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!