Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvárható lenne a férjemtől?...

Elvárható lenne a férjemtől? Szóljak vagy ne? Banálisnak tűnik a kérdésem, de minden nap bosszúságot okoz, ugyanakkor házsártos sem szeretnék lenni, ezért közkérdéssé teszem.

Figyelt kérdés
Tehát este a gyereket lefürdetem, majd a férjem megy utána fürödni, míg én mesélek a kicsinek. Mikor a gyerek alszik, akkor megyek én tusolni. A fürdőszobában hagyott kakis pelenka, szennyes ruha....stb (egy kisebb csatatér ilyenkor) mindig megvár. Tehát őt nem zavarja, pedig a gyerek után fürdik. Annyira szólnék ilyenkor, hogy pakoljon már el legyen szíves. Vagy nem lenne jogos?
2011. febr. 14. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát az én válaszom biztosan nem lesz hasznos, mert én is ilyen problémákkal küzdöm nap mint nap :)

Ha nem szólok, akkor úgy tűnhet, hogy ez természetes, hogy neki ilyesmit nem kell csinálnia, ha meg szólok, akkor házisárkány vagyok.

Fogalmam sincs, hogy mi a jó taktika, ezért mi szinte minden nap veszekszünk valami ilyesmin :(((

2011. febr. 14. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Ma 13:10-es vagyok ismét.

Ha jól értelmezem, a fürdés egy órát tart, te vagy vele a fürdőszobában. Akkor miért nem pakolsz el te az alatt az idő alatt?

2011. febr. 14. 14:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a kisebbik gyerkőc 2.5 éves múlt(a nagy már középsulis),az esti fürdetést én intézem.Amíg kisebb volt a férjem fürdette,de anyafüggő korszakát éli,így mindenkit kitessékel...szóval amíg én felmegyek altatni a férjem eltünteti a csatateret(leengedi a vizet,kiöblíti a kádat,felmossa a fürdőszobát,kiviszi a pelenkát).Mondjuk mi alapból mindent megbeszélünk,és bármi gondunk van a másikkal,simán odaállunk elé,és elmondjuk.Nálunk nincsenek tabuk.
2011. febr. 14. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Én simán mondanám a helyedben,én sem utasítani szoktam a párom,hanem határozottan kérni,nem ugyanaz.Bár ezek nagyon "bolha" esetek számomra.

Egyébként én beteszem a gyerekeket (2 és 5 évesek) a kádba a pelust kivinni a szemetesbe simán kitudom,3 másodperc az egész,ott vagyok mellettük közben szennyes ruha a tartóba,ami még jó lesz másnap azt összehajtogatom összesen kb 1,5perc az egész.

Szóval "bolhából elefántot" csinálni teljesen felesleges,bár azt sem jó ha mindent rájuk hagyunk:)

Szóljál a férjednek,ha neked ez kellemetlen,de ne érezze ezt civakodásnak

2011. febr. 14. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Én meg még egy 5 évest sem hagynék még három mp-re sem a fürdőkádban, egy is elég, hogy magára nyissa a forró vizet.

Szóval viszatérve az eredeti kérdéshez, de szólnék igen is a helyedben, ha már magától nem veszi a fáradtságot. Bár lehet, neki természetes, hogy majd ezt is megcsinálod.

Nekem amúgy totál furcsa az ilyesmi, mert nálunk apa inkább nem néz tv-t vagy szgépezik, de inkább megfürdeti a kisfiát vagy addig elmosogat vagy épp vacsit készít.

Szóval de, jogos igen is, és vegye ki a részét nálatok is mindenből, ne essék már nehezére kicsit elrámolni utánatok.

2011. febr. 14. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!