A gyerekeink még nagyon sokat fognak szenvedni? Egész életükben? Joggal gyűlölik az öregeket?
"szörnyű hogy az emberek mindjárt egymást hibáztatják.(időseket)akkor a rendszert kéne hibáztatni"
Én nem ismerek olyant, aki az időseket hibáztatná, azt meg nem is értem, hogy lehetne jogos gyűlölni az öregeket... Te ezeket a gyerekeidnek is mondogatod? Mert akkor persze, hogy szenvedésnek élik meg. De a rendszert hibáztatni is ugyanolyan fasság. Nőj fel, majd vége lesz ennek is.
Nagyon nem való neked az élet, ha attól szakad meg a szíved, hogy a gyereked nemtud hóangyalt csinálni. Komoly problémák esetén mit tennél?
Az öregek utálata meg nem tudom hogy jön ide. Ha már témádnál maradunk, nem ök tehetnek arrol hogy a gyerekednek nincs hó.
Igazából szerintem inkább neked van bajod, nem a gyerekednek.
Van kertetek és még tanulni se kell vele, elég játszani. Nem látom a problémát.
Elmebaj lenne azt hinned, hogy az öregek miatt nincs hó, miattuk nem mehetsz (jelenleg) a boltba, a játszótérre gyerekeiddel.
Saját érdekedben javaslom: gyerekeid előtt ne mindenért az öregeket hibáztasd, ha te is mega akarod élni az öregkort!
.
"be kell zárnom az udvarra"
Szerinted akkor mit tegyen az, aki panelben lakik - és udvarra sem jutott neki?
.
"sok idős történetét hallottam már,ma elvennék tőlük a gyereket ahogy neveltek,de még kapnak nyugdíjat"
Kevered a Kecsesen Ringó Fecskét a Recsegve Fingó Kecskével!
- A nyugdíjat azért kapják, mert MEGDOLGOZTAK ÉRTE, a nevelés minőségét pedig te magad tanúsítod, milyen lesz, akit nem neveltek.
.
Ha valaki, akárki megkérdi: a te kérdésedet olvassa-e, tagadd le, ilyen összedobált, logikátlan szöveggel nem szabad nemhogy dicsekedni, hanem magadénak elismerni sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!