Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babakocsit ajánlanátok?

Milyen babakocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretném ha lenne hozzá hordozó és maximum 50 ezer ft-ot tudok rászánni.
2008. nov. 21. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem Graco volt meg 7 evvel ezelott, nagyon szerettem azert, mert egy pillanat alatt ossze tudtam csukni, es alul nagy halos, pakolos resze volt, ahova ha vasarolni mentem, ha a jatszoterre mentunk, szoval barmit bele tudtam tenni, es kulon nem kellett taskat, szatyrot cipelnem.

De en ajanlom neked a vaterat, es a teszvesz-t is, nagyon jok vannak, sokszor meg ujat is talalsz, vagy alig hasznaltat. Valaki megveszi a babakocsit, de mindig autoval kozlekednek, es a baba nem is ul a babakocsijaban. Ugyhogy ez a babakocsi uj, de megis hasznaltnak szamit mar.

2008. nov. 21. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia, én itt vettem: www.babaeden.hu

Hordozó (autósülés) + mózes + kocsi + pelenkázótáska + lábzsák volt együtt 60ezer forint.

Mondjuk ez elég nehéz kocsi (13kiló kb), de nekem is kell majd emelgetnem. Remélem klassz lesz.

37hetes.

2008. nov. 21. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
2.vagyok, úgy értem, NEM kell majd emelgetnem :)
2008. nov. 21. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi Symbabát használunk, nagyon szeretjük. A rossz járdák, és a hideg idő miatt választottuk ezt, a stabilsága és a szélessége dominált.

Nálunk a bababoltban 69 e Ft volt, a neten 40 körül megtalálod itt: [link]

Hordozó ugyan a miénkhez nincs, de használtan vettünk egyet (szintén netről). Mondjuk, mi eddig egyetlen alkalommal használtuk a hordozót, míg jó az idő, inkább sétálunk a picivel.

2008. nov. 21. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Még valami: az Uno-t is ismerjük a Symbabából, az is szuper szerintem, és a sidrakids oldalon csak 34200 Ft (az 50 ezerbe akkor még belefér mellé egy hordozó is ;) ).
2008. nov. 21. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!