Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 éves lányod milyen tevékeny...

10 éves lányod milyen tevékenységekkel tölti a nyári szünetet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 01:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A mi szomszédunk, kislány, 10 éves. Ő volt cserkésztáborban - 10 napig; nagyon szereti a lovakat; különben ő itthon van egész nap, fürdik a medencéjükben, olvas (3 kötelező olvasmányuk is van); rajzol; kiadják a házat - tehát játszik a vendégekkel; sosem unatkozik. Van 3 cicájuk, velük is gyakran játszik.
2010. júl. 25. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
10 éves a lányom. Egy hétig kézművestáborban volt, egy hétig a munkahelyemen szervezett táborban, egy hétig pedig a Balaton partján természetvédelmi táborban töltötte az idejét. Jön hozzánk az unokatesó,megy az unokatesókhoz, játszik a szomszéd gyerekekkel, biciklizik, sokat rajzol, hajtogat, kerti medencében játszik. Ha nem figyelek rá, akkor ottfelejti magát a tévé előtt, akár egész napra is.
2010. júl. 25. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2010. júl. 27. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 10 évesen nagyon szerettem görkorizni meg biciklizni. Volt egy barátnőm akivel mindig buszosat játszottunk. Minden villanyoszlopnál megálltunk mert az volt a buszmegálló és utána tovább mentünk :D

Ha rossz idő volt társasoztam, rajzoltam, babáztam, volt egy kutyám vele játszottam, fürdettem, fésülgettem. Gyakran mentem mamámhoz is. Ha vannak neki barátai akik nincsenek táborban akkor közösen építhetnének bunkert. Nagyon jó buli. :) Pár pokróc, régebbi párnák amikért nem kár ha bepiszkolódik, esetleg horgász szék, stb. Mi vittünk ki kaját is és volt hogy egész nap kint voltunk. Nagyon szerettem, mindig mentem apunak újságolni hogy csináltunk új bunkit :)

2010. júl. 27. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tizenegy vagyok, ha nem baj. Sajnos egész nap a gép előtt tespedek, szerkesztem a weblapomat. Nincs nagyon hova mennem, nincsenek barátnőim, a lovardát otthagytam, mert nem tanultam semmit és az oktató is bunkó volt velem. De gyakran szoktunk menni a nagymamámmal nézelődni, vásárolgatni a városba. :) Vele tudok igazán felszabadulni. Nincs is nagyon más, akivel tudnék szórakozni. :) Táborba nem mentem az idén, viszont hétfőn, másodikán megyünk nyolc napra Svájcba, nekem ott fog kezdődni az igazi nyár. :)
2010. júl. 27. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!