Azoktól kérdezem, akiknek van már gyerek. Nektek ez bejött?
Figyelt kérdés
Maya naptár, elvileg a függőleges oldal, hogy az anya hány éves volt a fogantatáskor, majd a vízszintes oldal pedig, hogy melyik hónapban fogant a baba. Így kiadja milyen nemű lesz (lett).
Kinek vált be?
2020. márc. 7. 13:47
22/27 anonim válasza:
Hárman szültünk egy hónapban barátnők, azonos évben születtünk, mindhármunknak lány lett, pedig fiának kellett volna születniük :D
23/27 anonim válasza:
Nálunk bejött, de én inkább ezt a véletlennek tudom be :)
24/27 anonim válasza:
Nem talált.
Amúgy más oldalakon tök más ugyanez a naptár
26/27 anonim válasza:
Nekem valószínű nem. Mivel április 20-án volt az utolsó menstruaciom. Tehát 25-ig menstrualtam, ezért több mint tuti biztos, hogy májusban fogant. Így lánynak kellene lennie. Viszont fiú.
27/27 anonim válasza:
Nekem 2-ből egy
Anyunak négyből nulla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!