Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki kapcsolatot kezdett gyermekes nővel/férfival, és időközben rájött, hogy ez mégsem fog neki menni?

Figyelt kérdés
Mi történt pontosan, mik voltak számodra a zavaró tényezők? Hogy tudtad feldolgozni, hogy emiatt ment tönkre a kapcsolat?
2020. márc. 1. 12:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem ment tönkre a kapcsolatunk, de sokkal-sokkal nehezebb volt, mint ahogy én azt elképzeltem. Rengeteg kompromisszummal és lemondással jár. Illetve bizonyos konfliktusok is elkerülhetetlenek. Nekünk kb 3-4 év kellett mire kialakult egy normális életvitel így is. De nálunk a kisebbik utál(t) engem is és az anyja új párját is. Illetve az exszel sem volt egyszerű, amin a gyerekek viselkedése is nagyban múlik. Annak ellenére, hogy nem hangolta őket ellenünk, csak simán csúsztatott egy csomó dologban, hogy mit mikor hogyan csinál és ezek különbözőségéből nagyon sok ellentétünk származott a gyerekekkel. Az idő sok mindent megold. Most már nagyobbak - 8 és 13 évesek - és ők is felnőttek ehhez a helyzethez.
2020. márc. 1. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!