Tényleg hülye vagyok amiért ez kicsit rosszul esik?
De hogyha a barátnőjüknek szervezték, akkor neked is a barátnőidnek kéne szervezni, nem? Nem lehet, hogy arra vártak, hogy majd a barátnők megszervezik?
De egyébként ez tényleg elég felesleges dolog, megsértődni azon, hogy valaki nem találta ki, hogy mit szeretnél, és nem szerzett neked olyan meglepetést, amit valójában elvártál... rá kellett volna kérdezni, hogy nekem fogtok-e szervezni babaváró bulit. De tudom, erre az a válasz, hogy ha maguktól nem találják ki, hogy nekik ezt kéne csinálni, akkor az már "nem olyan"... ezt viszont nem tudom megérteni, most kell babaváró buli vagy nem? Vagy az a problémád, hogy esetleg azt érzed, te nem vagy a számukra olyan fontos, és nem is a buli elémaradása a baj? Ebben az esetben azt kell átgondolnod, hogy vajon van-e ennek alapja.
És arra gondoltál esetleg, hogy a koraszülés miatt nem mertek babaváró bulit szervezni? Mert mi van, ha megszervezik és aztán megint ugyanaz történik?
Felénk senkinek sem volt, nekem sem, csak amerikai filmekben láttam ilyet.
Nem lehet, hogy ez úgy működik, mint a lánybúcsú? Nekem azt is a húgom meg a barátnőim szervezték, de előtte egyértelműen megbeszéltem a tesómmal, hogy igen, én szeretnék lánybúcsút, ezek az időpontok jók nekem, és mi az,amit mindenképp szeretnék, vagy épp semmiképp. Tehát az igéény, és a keretek tőlem származtak. Volt, hogy én szerveztem lánybúcsút, akkor is ugyanúgy a menyasszonyé volt a döntés, mi meg a részleteket intéztük.
Ebből kiindulva, lehet a bababvárónál is arra vártak, hogy egyértelműen jelezd, hogy szeretnél ilyet, kezdhetik szervezni.
Akik babavárót szerveznek, várnak, azok mind fiatalok és adnak az ilyen insta-kompatibilis trendeknek. Újhullám.
Az én családomnak se jutott volna eszébe, nekem sem. Ez tényleg olyan mint a Halloween meg a többi. Abszolút réteg trend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!