Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mă együtt voltam a párommal...

Mă együtt voltam a párommal és rosszul tettük fel az óvszert és a végén kicsit ki ment belőle a dolog . Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Tegnap végeztem a menstruációmmal és ma rosszul helyeztuk fel az óvszert lehet pici belém is jutott !Szerintetek ebből lehet baj ? Mamint terhesség?
2018. jún. 30. 00:33
 1/5 anonim válasza:
50%
Van egy olyan dolog hogy terhességi teszt. Ajánlom hogy vegyél egyet. Igen akkor is lehet terhes ha csak egy kicsi ment bele.
2018. jún. 30. 00:37
 2/5 A kérdező kommentje:
De menstruacio után is lehet ?
2018. jún. 30. 00:49
 3/5 MisterTT válasza:
48%

Szedületesek vagytok ti nők hogy nem vagytok tisztàba a sajàt működèsetekkel.(Èn annyit tudok ha oda bemegy abból igencsak 50% al lehet gyerek) mert vagy vagy.. Szerintem itt erre èrtelmesebb vàlaszra ne szàmíts.

Menj fel valami orvosi jellegű oldalra ott lehet több infót talàlsz..

Legközelebb vigyazz jobban.

2018. jún. 30. 00:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor lehet.

Ha tegnap múlt el a menszeszed, akkor nincs most peteérésed elvileg, de spontán peteérés is előfordulhat, ezért kiszámíthatatlan a teherbeesés.

De számold ki mikor van ovulációd (peteérésed). Ezzel mindig jó ha tisztában vagy!!

A ciklus a menszeszed első napján kezdődik és a következő menszesz előtti napig tart. Kb a felénél van peteérés, és az azt megelőző napok is termékenyek.

Tesztet csinálj egy hét múlva, drogériában tudsz venni.

2018. jún. 30. 01:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes, ha fennáll az esélye, hogy jutott beléd, akkor pedig esemény utáni tabletta.

Amúgy nekem pl. 23-24 napos ciklusaim vannak, ami azt jelenti, hogy a ciklusom 11-12. napja körül van ovulációm. Ha azt nézem, hogy 6 napig tart a vérzésem és a 7. napon együtt lennék a férjemmel és a spermiumok még napokig is képesek életben lenni, akkor miért ne jöhetne össze egy terhesség, ha nem figyelnék oda? A spontán peteérésről nem is beszélve, ami bár ritka, de megesik.

Szóval a helyedben sürgősségi fogamzásgátláshoz folyamodnék. Pláne, a kérdésedből is egyértelműen látszik, hogy még nagyon fiatalok vagytok, mert alapvető dolgokkal nem vagytok tisztában és az óvszert sem tudjátok rendesen használni, így feltételezem, hogy elég nagy gond lenne egy nem kívánt terhesség.

2018. jún. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!