Első repülésed kicsi gyerekkel milyen volt?
16 hónapos lányunkkal most fogunk elsőre repülni, 3 óra 50 perces út lesz.
Mikkel készüljek fel az útra?
Mivel szórakoztattátok pl a kicsit? Nem volt kényelmetlen? Sírt esetleg?
14 hónapos volt a kisfiam amikor 4 órás repelőútra indultunk vele.
Én is féltem, bekészítettem mesekönyveket,kekszet,pár kis játékot és letöltöttem jó pár Bogyó és Babócát a telómra, volt nálam toll meg papír is rajzolgattam neki.
Odafele 2 órat aludt a maradék 2 órában se volt probléma.Visszafele végig aludta az utat.
De szerintem ez is a babák természetétől függ.
Ha a te babád olyan, hogy nem ül meg 2 percig egyhelyben akkor lehet kihívás lesz, de vedd lazán:)
Jó utat!
1,5 éves múlt, 2 órás útra mentünk, szépen végig ülte az egészet, halkan "kokettált" a mellette ülő nénivel, oda meg vissza voltak tőle. Visszafelé úgyszintén semmi gond nem volt. Akkor aludt is egy picit illetve csendben elnézelődött, semmit se kellett bevetni.
Idén két gyerekkel megyünk, az öccse 16 hónapos lesz. Most egy kicsit aggódok, mert ég és föld a két gyerek. A pici nem tud megülni, és nehéz megnyugtatni. De a nagy már nagy, nem foszthatjuk meg az utazástól (rokonokhoz is megyünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!