Anyukák mikor szoktatok vissza a dohányzásra? Szülés után egyből vagy csak szopcsi után? Hogyan bírtátok?
Rohadt nagy stressz ért (kigyulladt a házam melléképülete, amibe költöztünk volna, elégett vagy szottyra ázott az összes tüzelő), mikor négy hónapos volt a nagylány, és egyik napról a másikra elment a tejem.
Rá pár napra, miközben főztem ki a cumisüvegeket, ittam egy kávét, kattogott az agyam, és azt vettem észre, hogy nyomom el az elszívott cigit.
Másodjára mikor két éves volt a kislányom, és egyszerre tudtam meg azt, hogy a férjemnek van egy 17éves szeretője, aki terhes (ez utóbbi nem volt igaz, de akkor ezt nem tudtam)
Egyértelmű bizonyítékokat küldött a lány, a (már ex)férjem éjjeles volt, én meg ültem a konyhán és egymás után szívtam a cigiket egész éjjel.
Mindkétszer megbántam, mert a terhességnél és szoptatásnál még nem találtam jobb motiváló erőt a leszokáshoz.
15-ös sajnálom ami veled történt és köszönöm, hogy megosztottad.
16-os jó lenne ha én is megundorodnék tőle, de valamiért még ezt nem érzem. Szeretnénk még több babát, terhesség alatt is könnyű volt nem cigizni, hiszen tudtam hogy a pocakomban van az én kisfiam, akinek a legjobbat akartam. Mindig ez kattogott a fejemben, amikor láttam, hogy valaki cigizik. Semmi pénzért nem gyújtottam volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!