Mikor kapom meg a babám?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Első baba ma születem Szolnokon a Hetényiben. Az a kérdésem lenne, hogy mikor kapom meg a babámat?2020. febr. 21. 12:53
11/14 anonim válasza:
Így van, te vagy az anyja jogod van tudni, hogy mit csinálnak vele. Nekem mondták, hogy elviszik átöltöztetik a gyerekágyas osztályon, még vizsgálják, amint készen voltak hozták is. Amúgy gratulálok babához, jó egészséget Nektek!
12/14 anonim válasza:
Kérdező légy nagyon határozott mikor a nővérekkel beszélsz, kérdezd meg mikor láthatod és addig miért nem, mit csinálnak vele amit te nem láthatsz stb.
Off lesz de ez azért borzasztó szerintem, hogy hány helyen elviszik a babát szülés után ezek szerint. Én császáros voltam, de az első pár perces vizsgálatok után rögtön megkaptam és nem vitte el tőlem senki. Sajnálom, hogy nincs így mindenhol.
13/14 anonim válasza:
Én is ott szültem, 2016 ban. Nekem rögtön szóltak h mehetek a babámért a nővérszobába. Előtte becuccoltam a szobába. Én simán szültem, semmi komplikáció nem volt. Ha nálatok igen, valószínűleg még megfigyelik a babát.
14/14 anonim válasza:
Szerintem már együtt vannak. 😊 kérdező eltűnt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!