Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kapom meg a babám?

Mikor kapom meg a babám?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Első baba ma születem Szolnokon a Hetényiben. Az a kérdésem lenne, hogy mikor kapom meg a babámat?
2020. febr. 21. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Így van, te vagy az anyja jogod van tudni, hogy mit csinálnak vele. Nekem mondták, hogy elviszik átöltöztetik a gyerekágyas osztályon, még vizsgálják, amint készen voltak hozták is. Amúgy gratulálok babához, jó egészséget Nektek!
2020. febr. 21. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező légy nagyon határozott mikor a nővérekkel beszélsz, kérdezd meg mikor láthatod és addig miért nem, mit csinálnak vele amit te nem láthatsz stb.

Off lesz de ez azért borzasztó szerintem, hogy hány helyen elviszik a babát szülés után ezek szerint. Én császáros voltam, de az első pár perces vizsgálatok után rögtön megkaptam és nem vitte el tőlem senki. Sajnálom, hogy nincs így mindenhol.

2020. febr. 21. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ott szültem, 2016 ban. Nekem rögtön szóltak h mehetek a babámért a nővérszobába. Előtte becuccoltam a szobába. Én simán szültem, semmi komplikáció nem volt. Ha nálatok igen, valószínűleg még megfigyelik a babát.
2020. febr. 21. 18:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már együtt vannak. 😊 kérdező eltűnt
2020. febr. 21. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!