Mikor kapom meg a babám?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Első baba ma születem Szolnokon a Hetényiben. Az a kérdésem lenne, hogy mikor kapom meg a babámat?2020. febr. 21. 12:53
1/14 anonim válasza:
A nővérek erre jobban tudnának választ adni :D
2/14 anonim válasza:
Ott mit mondanak? Gondolom, ők jobban tudják a választ, mint mi.
3/14 anonim válasza:
Nem tudom. Ennyi esszel... talan ott kerdezd meg. Ez mar felmerult?
4/14 anonim válasza:
Attól függ, milyen a kórház. Nekem másnap adták oda a fiam és akkor kerültünk rooming szobába
5/14 A kérdező kommentje:
Épp ez az.. hiába kérdeztem többször is semmi válasz nem érkezett.
2020. febr. 21. 13:06
6/14 anonim válasza:
Először is gratulalok! Sok boldogságot!
Hány órakor szültél?
7/14 anonim válasza:
Sima vagy császáros szülés volt. Császárosnál akkor mikor ki tudsz menni érte. Simánál meg szépen besétálsz a csecsemős szobába ahová betolták a szülőszobáról, szólsz, hogy xy anyukája vagyok vittem a gyerekemet.
Én így csináltam. Nem vártam meg hogy utánam hozzák.
8/14 anonim válasza:
Eszembe nem jutott volna a szulesem napjan gyakorira irni🤣
9/14 anonim válasza:
7es és az én válaszom teljesen más lesz, ezért is írom, hogy kórház válogatja.
Én császár után 3 órával kaptam meg, rövid időre. Aztán újra 2 óra múlva, csak enni hozták.
Amikor már fel tudtam állni, akkor sem lehetett folyton velem.
10/14 anonim válasza:
Odamesz és mondod ,hogy kéred a gyereked. Te vagy az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!