Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Élénk piros vérzés? És brutáli...

Élénk piros vérzés? És brutális görcsök? Lehet vetélés?

Figyelt kérdés
Ma pontosan 10napja késett a mensim!!Ma egész nap fájt a hasam nagyon de semmi nem volt!!Most 1 órája folyik belőlem a vér ami olyan élénk pirosas nagyon fáj a hasam meg a derekam és hasmenésem is van!!Már nem tudom eldönteni hogy hánynom,pisilnem vagy éppen mást kell e csinálnom úgy görcsölök!Lehet vetélés??
2010. júl. 23. 20:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Jaj de jóóóóó! Látod, mondtam, hogy még van remény, nálunk is ugyanez volt!

Vizualizáld magad előtt, hogy a vérömleny napról napra egyre kisebb és kisebb lesz, egyre jobban zsugorodk, végül teljesen felszívódik!

Nekem is állandóan feküdnöm kellett, és ráérő időmben folyton az UH monitoron látott képet képzeltem magam elé, és hogy zsugorodik a fekete folt.

Meg beszélgess magadban a babáddal, mondd, hogy nagyon várod és szereted őt, kapaszkodjon ügyesen!

Rólunk teljesen lemondott a doki, most mégis itt ül az ölemben a drága.

A méhlepény meg fel fog szépen húzódni a méhszájadról, ahogy nő a pocid!

Minden jót nektek, nagyon örülök a jó híreknek!

Néha gyere majd vissza, mesélj, mi van veletek!

2010. júl. 24. 10:38
 22/32 anonim ***** válasza:

Jajj de jóóóóóóó!

Vigyázz nagyon magadra és pihenj nagyon sokat:))

2010. júl. 24. 11:00
 23/32 anonim ***** válasza:
Gratu,örülök:)
2010. júl. 24. 11:43
 24/32 anonim ***** válasza:

annyira szorítottam és most annyira örülök. annak is örülök, hogy jó kezekben vagy, nem mindenhol kezelik az ilyen helyzeteket ennyire lelkiismeretesen.

valahonnan vérzéssel is hazaengedik az embert.

na de nagyon sok nyugtató pihenést kívánok,sok fekvést és jó egészséget! stramm baba, minden rendben lesz XD

2010. júl. 24. 13:01
 25/32 anonim ***** válasza:

Én most elsírtam magam. Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babával.

Puszi Nektek!

2010. júl. 24. 13:15
 26/32 anonim ***** válasza:
:))))) Nem mintha számítína, de hogyhogy nem vetted észre? Amúgy tök jó, én már az ötödik héttől mindenen paráztam, mindig azt mondtam de jó lenne a 12. héttől kezdeni! :)
2010. júl. 24. 16:04
 27/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!Újra itt vagyok!!Most már csillapodott a vérzésem és nem görcsölök annyira sem!!:)

Hát sajnos nem vettem észre hogy baba van mert mindíg megjött és semmi tünetem nem volt és még most sincs!!Azt mondta a doki ha eddíg nem hánytam és nem volt bajom akkor most már nem is lesz!:) Azt mondta a doki hogy a tegnapi 50 %-ról felmentem 85%-ra hogy meg marad a babuci mivel nagyon jól reagálok a gyógyszerekre!!:)

2010. júl. 24. 18:48
 28/32 anonim ***** válasza:

Orulok neki en is:)

Tesom se tudta,hogy terhes mert menstrualt es tunetei sem voltak.

1 eves kisfiu anyukaja

2010. júl. 24. 19:40
 29/32 anonim ***** válasza:

gratulálok a picihez!

A továbbiakban pedig jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

2010. júl. 24. 20:56
 30/32 anonim ***** válasza:
még mindig annyira örülök nektek! további jó egészséget és pihenést.
2010. júl. 24. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!