Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Élénk piros vérzés? És brutáli...

Élénk piros vérzés? És brutális görcsök? Lehet vetélés?

Figyelt kérdés
Ma pontosan 10napja késett a mensim!!Ma egész nap fájt a hasam nagyon de semmi nem volt!!Most 1 órája folyik belőlem a vér ami olyan élénk pirosas nagyon fáj a hasam meg a derekam és hasmenésem is van!!Már nem tudom eldönteni hogy hánynom,pisilnem vagy éppen mást kell e csinálnom úgy görcsölök!Lehet vetélés??
2010. júl. 23. 20:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
tesztet csináltál? az már pozitív lenne. ha baba, akkor lehet vetélés.
2010. júl. 23. 20:28
 2/32 A kérdező kommentje:
Most küldtem le a páromat egy tesztért!!Ha baba van vagy volt akkor még kimutatja??
2010. júl. 23. 20:29
 3/32 anonim ***** válasza:
igen kimutatja.
2010. júl. 23. 20:32
 4/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És ha pozitív akkor menjek be a kórházba??Úgy félek hogy mi lesz!:(
2010. júl. 23. 20:36
 5/32 anonim ***** válasza:
Lehet vetélés és a teszt kimutatja.Írd majd meg mi lett.
2010. júl. 23. 20:38
 6/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Igen ha pozitív akkor be kell menni a kórházba!
2010. júl. 23. 20:39
 7/32 anonim ***** válasza:
Igen,akkor menjél be a kórházba!Nem akarlak elkeseríteni de ha ennyire görcsölsz meg vérzel akkor valószínű hogy vetélés!:(
2010. júl. 23. 20:41
 8/32 anonim ***** válasza:

hú hát nem is tudom érdemes-e bemenni az ambulanciára. végülis ha pozitív akkor 5 hetes lehetsz. vagy felhívod a kórházat, ahova tartoztok, hogy mit csinálj, vagy csak egyszerűen bemész. nem tudom ilyenkor mit tudnak csinálni. lehet, megnézi a doki, hogy mi a helyzet, mindenesetre lehet, hogy jobb ha mész, mert legalább orvosi felügyelet mellett történnek a dolgok.

azt se tudom, hogy ilyenkor benttartják-e az embert. mindenesetre pakolj be néhány cuccot hátha igen.

igazából okos tanácsot nem tudok adni.

2010. júl. 23. 20:42
 9/32 anonim ***** válasza:
ha a többiek is azt írják akkor menj ha pozitív.
2010. júl. 23. 20:43
 10/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!Pozitív lett!!Úgyhogy össze szedek pár cuccot.Aztán indulunk!!:(

Lehet hogy műtétileg kell befejezni??Vagy nem minden esetben van ez így??Úgy félek!!

2010. júl. 23. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!