Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Élénk piros vérzés? És brutáli...

Élénk piros vérzés? És brutális görcsök? Lehet vetélés?

Figyelt kérdés
Ma pontosan 10napja késett a mensim!!Ma egész nap fájt a hasam nagyon de semmi nem volt!!Most 1 órája folyik belőlem a vér ami olyan élénk pirosas nagyon fáj a hasam meg a derekam és hasmenésem is van!!Már nem tudom eldönteni hogy hánynom,pisilnem vagy éppen mást kell e csinálnom úgy görcsölök!Lehet vetélés??
2010. júl. 23. 20:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor csinálnak egy e.ü.kaparást.Szegény, annyira sajnálom.
2010. júl. 23. 20:54
 12/32 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(Megvizsgál a doki ha nagyon kicsi a terhesség nem feltétlenül fejezik be műtétileg kitisztulhat magától.

Majd jelentkezz,ha rendben leszel.

2010. júl. 23. 20:59
 13/32 anonim ***** válasza:

szegénykém!

Terveztétek a babát?

2010. júl. 23. 21:29
 14/32 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok, hogy megmaradjon, hátha!!!!
2010. júl. 23. 21:41
 15/32 anonim ***** válasza:

Azért reménykedjünk még!

Nálam ugyanez volt, csak én akkor már tudtam, hogy kismama vagyok (6 hetes), teljesen váratlanul (épp ültem és a barátnőmmel beszélgettem) elkezdtem görcsölni, vérezni, híg, élénkpiros....

Bementünk a kórházba, megvizsgáltak, és az ultrahangon már jól látszott, hogy dobog a pici szíve, viszont egy óriási vérömleny van mellette, amiatt vérzek. Bent tartottak a kórházban két hétig, de csak az utolsó néhány napban biztattak egy kicsit, hogy talán megmarad a baba, az első napokban még azt mondta az orvos, hogy ekkora vérömleny mellett nem szokot megmaradni baba, semmi esély rá.

De a kis drágám ügyesen kapaszkodott, és most már 9 hónapos, stram kis fiúcska lett belőle!

Úgyhogy nagyon drukkolok neked, hogy megmaradjon a babád!!!!!

Írd meg légyszi, mi volt!

2010. júl. 23. 23:08
 16/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon drukkolok Neked és a babádnak is.

Sajnos az én tapasztalatom szerint nem sok esélye van a babának. Én nem görcsöltem, csak egyszerűen csak barnáztam, kaptam gyógyszert, de sajnos a babánk mégsem maradt velünk.

2010. júl. 23. 23:32
 17/32 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok:

nekem a kórházban azt mondták, hogy az a veszélyes, ha barna, kávézacc szerű jön. És valóban, a két hét alatt, amíg bent voltam, sok lány megfordult a szobában mellettem, és sajnos, akiknek barna vérzése volt, mind elvetélt.

Nekem híg, piros volt, és megmaradt!

Annyira drukkolok neked!!!!!

2010. júl. 23. 23:52
 18/32 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben van veled!!
2010. júl. 24. 07:02
 19/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!Üdv a kórházból!!Na szóval az van hogy terveztük a babát de nem tudtam hogy terhes vagyok!!Képzeljétek már 11hetes a picúr!!Láttam őt ott csápolt a kicsi kezeivel!!Ami van hogy a placentám közel van a méh szájhoz és van egy vérömlenyem is.Most magne b6-ot kell szedni napi 3x2.És kapok még infúzión magzat megtartót és a vérömleny miatt (nem tudom mi a neve) ami segít neki felszívódni!Minden nap ultrahangoznak és feküdni kell a nap 24órájából 22órát!!:)Ezt mondta az orvos!Addíg kell bent maradni míg fel nem szívódik a vérömleny.Eddíg ennyit tudok!
2010. júl. 24. 10:06
 20/32 anonim ***** válasza:
Jaj, de örülök! Így már azért szerencsére elég nagy a valószínűsége, hogy megmarad!!! Tovább drukkolok nektek!!!!
2010. júl. 24. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!