Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hüvely szárazságra ki mit ajánl!?

Hüvely szárazságra ki mit ajánl!?

Figyelt kérdés
7 hónapja volt egy császármetszésem, volt egy kis gyulladásom amire klion kúpot kellett használnom de császár után brutal száraz vagyok közösülés közben, ki milyen kúpot vagy krémet használt rá? Síkosítón kívül
2020. febr. 15. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Menstruálsz már?

Nekem az oldotta meg.. addig fertőzésmentesen is száraz voltam

/ addig síkosító volt.. de jónéhányat kellett tesztelni, mire valamelyik jó lett/

2020. febr. 15. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1,5 éve volt a császár, de még mindig van ilyen jellegű problémám. Én Lactofeelt szoktam használni. Egyébként is jó a hüvelyflórának, és a szárazságot is megoldja.
2020. febr. 15. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csináltatnék egy teljeskörű hüvelykenet tenyésztést. Először is, hogy van-e bármilyen kórokozó, ha igen, azt ki kell célzottan kezelni. Ha nincs kórokozó, felborulhat a hüvelyflóra egyensúlya, ez is látszik belőle. Akkor használni kéne hüvelyflóra helyreállítót. Ha semmilyen probléma nincs, akkor pedig konzultálni kell az orvossal, hogy mit használj.
2020. febr. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!