Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babauszàs, dévényes, babamassz...

Babauszàs, dévényes, babamasszàzs, szupinàlt cipö, tsmt, mondokàs kör. Hogyan magyarazzam meg egy falusinak hogy mindez nem a gyerek elkényeztetése meg penzkidobas?

Figyelt kérdés

Mert mindez szerinte amikor az anya elcseszi a penzt minden hülyesegre miközben naluk sem lett senki ezek nelkül ludtalpas meg hülyegyerek. Mindezt ugy adja elö hogy eliteli az ilyen anyàkat meg szerinte kislanyt csinalnak a kisfiukbol ezzel a tultörödessek es puhanyok lesznek.stb

Hiaba mondtam neki mindenki mas es maskepp nevel ezert nem kell elitelni a masikat.

De megis folytatja idegesen paprikàsan, teljesen kibillenve a normalisbol, szinte ordit.

2020. febr. 15. 16:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
En azt probaltam volna megértetni vele amit irtam is hogy mindenki maskepp nevel es ezert nem kellene beszolni. De csak fujta tovàbb hogy milyen penzszoro anyàk az ilyenek.
2020. febr. 15. 18:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem vagyok falusi, de ez egy atlag gyereknek pont penzkidobas. De mindenki maga dönti el, így max közölném vele, higy az én gyerekem, az én pénzem, az én döntésem. Ennyi,
2020. febr. 15. 18:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Dévény, tsmt fejlesztés, ami ha kell, hát kell. Babaúszás, babamasszázs, mondókás kör "hobbi" kategória.

Nalunk egyik gyerkőc beteg, rengeteg terápiára hordjuk (dévény, tsmt, nht, vojta, latasfejlesztes, konduktor, craniosacralis terápia). Sokféle fejlesztő eszköze, segédeszköze van. De soha senki nem szólt be, sőt mindenki dicsér minket, hogy próbáljuk a legjobbat megadni neki. Soha nem kaptunk negatív kritikát ezért.

Tisztában van vele az illető, aki kritizált, hogy problémás a gyerkőc és nem jókedvetekből viszitek gyógytornára, fejlesztésre? Lehet azt sem tudják, hogy mit jelentenek ezek a terápiák.

2020. febr. 15. 18:10
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Tipikus pesti bunkó vagy, már ne is haragudj.
2020. febr. 15. 18:10
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Én meg bele se mennék ilyen parttalan vitába, pláne az interneten. Ha ezen felhúzod magad, akkor az rólad szól... Én akkor húzom fel magam, ha a kritikát olyan mondja, akinek a véleményére adok. Nem egy vadidegen :D
2020. febr. 15. 18:11
 16/23 anonim ***** válasza:
11%

Falun élek, körül vagyok véve ilyen éjsötétekkel, az agyam kiég tőlük. Nem, ezt tényleg nem lehet angyali mosollyal az arcodon végighallgatni, főleg, hogy ez a fajta általában nagyon erőszakos, és nagyon durván megkérdőjelezi az anyai kompetenciádat. Ezek nem értenek az észérvekből és a kulturált hangnemből.

Nem tudom, ki az illető neked, de ha megoldható, én szóba se nagyon állnék vele. Ha nem megoldható, szétnéznék a családjában, rokonságában, baráti körében, nyilván találnék problémát, és valami vérbunkó módon ujjal mutogatnék, hogy na, tessék megnézni, ezért kell a Dévény, TSMT, akármi, hogy az én gyerekem ne legyen ilyen, mint ő... Nem szép dolog, de az sem szép, ahogy ezek osztják az észt. Belém egy 3 gyerekes szokott a legdurvábban belém kötögetni. A legkisebb gyereke is 18 lesz idén, de egyik sem tud normálisan olvasni, írni, csak bukdácsolnak az iskolában, a környék legeslegaljább középiskolájába jár(t) mind, teljesen reménytelenek. Rájuk szoktam hivatkozni :)

2020. febr. 15. 18:15
 17/23 A kérdező kommentje:
Pontosan. Az ilyenek osztjàk az észt es igen eröszakosan.
2020. febr. 15. 18:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Mint falusi kikérem magamnak. Ne vegyél minden falusit 1 kalap alá.. Ennyi erővel én is írhatnám, hogy városi bunkó vagy és egy kalap alá vehetném az összeset. De nem teszem.

Hülyét meggyőzni az ellenkezőjéről felesleges, csak le győz a rutinjával.

Ne azt nézd ki mit mond hanem azt, hogy ki mondja.

Dévény tsmt ha szükséges mindenképp. Szupinált csak ha indokolt különben káros.

Babaúszás szerintem felesleges.

Képzeld falusiként mi ringatóztunk de hamar abbahagytuk. Nem vagyok az a típusú aki más anyucikákkal táncikál meg énekelget lányom sem rajongott érte.

2020. febr. 15. 18:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Az lemaradt még, hogy én sosem mentem bele hasonló vitába senkivel sem. Felesleges.

Ilyenkor mindig mosolyogtam egyet majd közöltem, hogy mindenki úgy neveli a SAJÁT gyerekét ahogyan szeretné. Nem kérek se nem fogadok kéretlen tanácsot.

2020. febr. 15. 18:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnél?

A Dévény, tsmt, szupinált cipő nem "nevelés kérdése".

Ha szükség van fejlesztésre, akkor szükség van. De divatból Dévényre vinni csak azért, mert a szomszéd Maris is elvitte "felméretni" a gyerekét, több mint káros (ugyanez a tsmt-vel). Egészséges idegrendszeri érés esetén túlstimuláláshoz vezet, ami káros. Hopp.

A szupinált cipő pedig egészséges lábtartás esetén szintén árt (a boka bedőlése bizonyos fokig élettani, azaz teljesen normális).

Írom ezt úgy, hogy a lányomat 3 hónapos kora óta fejlesztésről fejlesztésre (kell) hordjuk (és most lesz 5). És szupináltja is van.

De a kistesó hála az égnek egészséges. Normál cipőt kap és gyógytornára se viszem.

A babaúszás gyógytorna változata egyébként nálunk HUTI-t eredményezett, így nem mennénk.

A Ringató, Kerekítő, Zenebölcsi... jó foglalkozások, de míg csak pár hónaposak a gyerekek inkább az anyának szólnak.

2020. febr. 15. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!