Lányok ti hány évesig válalnátok gyermeket?
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 21:13
3/29 anonim válasza:
33 volt a korhatár. 2 gyereket terveztünk, a kisebb 1 múlt én idén töltöm a 33-at. Nem is szeretnénk több gyereket.
4/29 anonim válasza:
35-ig én is. Nem szeretnék semmilyen születési rendellenességnek táptalajt adni.
5/29 anonim válasza:
40, ha addig nem jön össze akkor akár 45 is. Anyukám 36 volt mikor engem, 39 mikor tesómat szülte, köszönjük szépen, jól vagyunk. És ez nem mostanában volt, hanem 25 éve.
6/29 anonim válasza:
35 max 36. Sajnos nekem szerintem már nem lesz. 33 vagyok és egyedülálló 😏
7/29 anonim válasza:
35.
26 vagyok, most várom a másodikat, nem tervezünk több gyereket, de azért megadjuk az esélyt, ha meggondolnánk magunkat.
8/29 anonim válasza:
38, de ha később esnek teherbe sem hiszem, hogy elvetetnem, ha egészséges.
9/29 anonim válasza:
27 és 30 évesen szültem, többet nem tervezünk, de ha terveznénk, akkor 35 lenne a max. Ha nem lenne még gyerekem, akkor szerintem 40-ig adnék esélyt a dolognak.
10/29 anonim válasza:
Max 39.
Tisztában vagyok a biológia és fizikai határaimmal.
Most 34 évesen jön az első baba. 40 évesen már semmiképp nem vállalnék. Párom sem fiatal már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!