Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz ha a gyerekeim megunt...

Gáz ha a gyerekeim megunt játékait becsomagolva felrakom a padlásra?

Figyelt kérdés
Nem adom el, nem ajándékozom el, csak őrzöm. Az én gyermekkori játékaimbol is van egy pár. Én is vigyáztam mindenre, ők is vigyáznak a dolgaikra.
2020. febr. 14. 12:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám megtartott minden legot, plüsst, és mese könyvet, amiket imádtam. Mondanom se kell, ha körbe nézek a játék boltban, a lego készlet jelenlegi áron milliós tétel lenne. A mese könyvek közül sok nem is kapható már. Szóval én örülök. Az érték álló játékokat szerintem érdemes megtartani, a többit meg elajándékozhatod rászoruló kisgyerekeknek.
2020. febr. 14. 16:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy lefűzős mappában gyűjtöm a lányom rajzait, amiket ajándékba csinált nekünk egészen pici korától. A jelentősebb játékait is el fogom rakni, néhány ruháját (pl, amiben haza lett hozva, az első cipőcskéje) is félre tettem.
2020. febr. 14. 16:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mamánál még mindig meg vannak a padláson anya régi játékai, szalmával kitömött "plüss"macik, stb. Nagyon jó volt nekem is látni. Szerintem jó ötlet, persze biztos van, akinek ez fura.
2020. febr. 14. 16:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
az ėrtékesebb ,vagy kedvesebb jåtėkokat ėrdemes elrakni.
2020. febr. 14. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Áhh nekem az egyik mesekönyvem hasonló kategória. Ovis karácsonyra kaptam, és csak átakartam lapozni de sajna anyukám azt se tudta miről beszélek. Elajándékozta az összes cuccom.
2020. febr. 15. 01:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én játékaimat 2 fele osztottuk:

-amiket elajándékoztunk a kisebb rokonoknak

-amik mentek be az ágy alá. :)

Miért lenne gáz?

(19L)

2020. febr. 15. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenünk el volt rakva a padlásra. Több, mint 10 eredeti Barbie, lego, autópálya... Elégett minden egy tűzben 2014-ben! Nagyon-nagyon sajnáltuk...

Most meg már a saját kislányom cuccait nem tudom hova rakni. Panelban lakunk. Ami olyan, a húgomhoz megy, ott van 3 gyerek. Ami meg nem kell nekik, azt a kórházba szoktam bevinni a gyerekrehabra. Kislányom volt ott sokat, láttam a csecsemőotthonos gyerekeket/babákat... Nagyon megsajnáltam őket... (amikor nagyon rossz állapotban vannak, bekerülnek 1-2 hétre). Nekik szoktam vinni ezt-azt.

2020. febr. 18. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: elfelejtem: a könyvek is el voltak rakva, azok viszont megmaradtak. Köztük az Akaromka is. Ismeri valaki? Nagyon különleges könyv! :))
2020. febr. 18. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Nekem és a férjemnek is megvan csomó régi játékunk, azokkal (is) játszanak a gyerekek a nagyszülőknél. Szerintem mi sem ajándékozunk el mindent.
2020. febr. 19. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!