Párom nem akar gyereket?
Ha valaki nem akar gyereket akkor az tudatosan védekezik és nincs olyan, hogy véletlen úgy maradt.
Idegesítenek mások gyerekei mert neveletlenek? Azt hiszed a tiéd majd mindig tökéletes kis angyal lesz? Azt hiszed nem fog az agyadra menni az enyém korszak vagy a dackorszak alatt? Vagy még előbb. Nem tudsz lószart se a gyerekekről.
Én imádom a fiam. Életem vágya volt, hogy gyermekem legyen. Mégis néha az agyamra megy.
Na ez is csak divatból akar gyereket szülni 🙄🤦
Gratulálok
Szia, én értem az érzéseidet, 4 gyerekem van, de a másé engem is halálra tud idegesíteni, és meg is tartom a távolságot, nem megy a jópofizás.
Amit leírsz, abból azt olvasom ki, hogy te gyerekre vágysz, ill. reménykedsz, h azért egyszercsak mégis lesz. A "véletlenül terhes lennék" egy elég necces szóösszetétel általában is. Lehet felelőtlenül szexelni (védekezés nélkül úgy, h nem vagy tisztában a tested működésével, mikor van peteérésed stb), de akkor persze lehetnek következményei, mint pl a terhesség. Nekünk így jött össze a 4. gyerek... hát nem volt örömünnep, amikor kiderült, h baba van, de végül mindketten tudjuk már, h életünk legjobb döntése volt őt megtartani (már 9 éves). A férfiak általában nem akarnak gyereket, csak belemennek, mert a nő akar (nem mindenki, de sokan), viszont vannak ffiak, akik határozottan tudják, h nem akarnak apák lenni, és nem akarják azt a megváltozott életet, amit a gyerek megjelenése jelent. AZ ilyen ffinak szülni önsorsrontás. Ha belekerülnek a helyzetbe, sokan megpróbálnak azért helytállni, de aztán jönnek a kimaradozások, túlórák stb.
Sok nő ott követi el a hibát egyébként, amikor összeköti az életét olyan ffival, aki nem akar gyereket. A nő azt hiszi, jaj, csak most nem, és ahogy telik az idő, kiderül, h de tényleg nem, és akkor jönnek a balhék, számonkérések, miközben a ffi az elején letisztázta a szitut.
A javaslatom: sok beszélgetés. Mondd el a férjednek/társadnak, h te gyerekre vágysz. Ha ő nem, akkor van választásod. Pl. vagy belenuygszol, vagy új pasi után nézel, vagy... de ezt neked kell tudnod. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!