Van köztetek olyan, aki nem látta szépnek a babáját?
Figyelt kérdés
Szerintem minden baba nagyon cuki és sok olyannal is találkoztam, akik tényleg kifejezetten szépek, de mikor nekem először a kezembe adták, háát nem éppen arra gondoltam milyen gyönyörű. Már 3 éves és most valóban szép, nem is tudnék a környezetünkben nála szebb kislányt mondani, de kb. 1 éves koráig inkább olyan kis furi volt. Sok ismerőstől hallottam már, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb, sőt az egyik kolléganőm már olyat is mondott, hogy amelyik anya nem szerelmes az első perctől a babájába, annak nem is való gyerek. Mondjuk én szerelmes nem is akarok lenni belé, mivel normális vagyok, de azért van egy kis bűntudatom, mert nem láttam olyan szépnek. Volt ezzel más is így?2020. febr. 2. 15:59
21/21 anonim válasza:
Én konkrétan gyönyörűnek láttam a fiam, a férjem mondta, hogy nagyon csúnya. :D Nem is értettem miről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!