Van köztetek olyan, aki nem látta szépnek a babáját?
A masodik gyerek amikor megszuletett ugy nezett ki, mint egy oregember, borviragos orral. Rancos volt es elnyomodott az orra a szulocsatornaban. De ahogy hizott kint, mar ebbol semmi sem maradt. A harmadik gyerek pedig arcra gyonyoru volt, de akkora fule volt, hogy amikor megneztem rendesen, akkor megkerdeztem a szulesznot, hogy latott-e mar ilyet, mert en meg eddig nem. Konkretan ralogott a vallara a fulcimpaja, nem elallo a fule, hanem a fejehez kepest hosszu volt.
De hozzanott a feje es a teste, a fule szerintem meg mindig ugyanakkira, csak a gyerek tobbi resze negyszerese azota es igy mar aranyban van. :D
Az elso gyerek volt pont, aki az elso percben is tokeletes volt arcra is, kerek fej, pufi arc, nem volt rancos es egyenletesen szep bore volt, nem volt elnyomodva, kipirosodva semmilye.
Amugy meg az egesz teljesen lenyegtelen, mert mindegyikuk rengeteget valtozott es mundegyikukben volt valami (szamunkra) lenyugozoen kulonleges.
A papora hasonlito fiunk szeme pl vilagitoan kek volt mar akkor, amikor megszuletett es ha nyitva volt, akkor senki nem ment el mellette szo nelkul.
A kis dumbonknak pedig akkora nagy, kerek, sotet szemei voltak, mintha a fel arca szemekbol allna es azert is odaig voltunk mi is, masok is.
"amelyik anya nem szerelmes az első perctől a babájába, annak nem is való gyerek"
Jó hát vannak ilyen retardáltak is. De nem ez a normális. Ettől ne érezd magad szranyának.
Kisbéka volt a lányom is
Nekem gyönyörű, de nem volt szép..
Valljuk be, hogy kevés újszülött igazán szép.. maximum cukik, aranyosak.. és hatalmas csodák.
Én nem voltam annyira hormongőzöz, hogy ne láttam volna a nyomott fejét.. vagy a véres buksiját..
Aztán másnapra nagyjából kikupálódott..
5 nappal később lett tényleg kisbaba kinézetű, és valóban szép
Akkor szerencsésnek mondhatom magam, mert mindkét gyermekem gyönyörűnek láttam az első pillanatban is 🙂
Nekem most is szépek...a legszebbek (2 és 12 éves)
Első gyermekemnek nagy feje volt, szüléskor kicsit összecsúszott itt-ott... :) Nem volt egy hú de gyönyörűség.
De kb két hónapos korára olyan szép kis fejformája és arca lett, hatalmas csokibarna szemekkel, hogy azóta is hallgatom, hogy húúú micsoda jó srác.
A második gyerekem arca 2 éves koráig egyfolytában változott, se a születéskori, se az egy éves képéről nem lehet szerintem megállapítani, hogy ő az. Két éves arca megmaradt. :) Bár sokat változott, szerintem ő helyes kis pasi volt már akkor is.
A kicsi meg olyan arccal született, amilyen az utolsó UH képe volt- mikor a hasamra tették csak hápogtam, hogy de gyönyörű- ő volt nekem a legszebb- születése pillanatától. Maradt is egy kis szépség.
Az én gyerekem mikor megszületett, mindenki jött oda rácsodálkozni hogy milyen szép kisfiú... És még a mai napig is mindenki elolvad tőle milyen gyönyörű. Pedig mikor először megláttam, első mondat ami elhagyta a szám...úr isten... Egyébként tény és való hogy nagyon gyönyörű lett.😀
Az osztály meg tele volt csúnya gyerekekkel, hosszú csúcsos, ráncos, eldeformált kinézetűek voltak... Még az orvosok is megjegyezték hogy gyönyörű 🙈
Aki reálisan latja a dolgokat, az latja azt is hogy biza nem a legszebb a baba amikor ki tudja hany ora vajúdás utan átpaszírozódik egy kis alagúton 😂😃 mondjuk sima csaszarnal se jobb, az első lányom csaszaros, de olyan kis ázott, szottyos bőrű kis ufo volt 😃
Kell nekik 1-2 nap es kiszepulnek ❤️ Vagy 1-2 év... de a lényeg hogy belül milyen tiszták es szépek ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!