A párom terhes, szertnénk családot alapítani mind 2 en dolgozunk. Melyik bank adna nekünk hitelt?
Ez érdekes kérdés. Rendesen be vagytok jelentve? Bejelentett, hivatalos lakcímetek van?
Valamint azt nem értem, hogy ha eddig csak a munkásszállón éltetek, hogyan lesz egyszerűbb egy babát és albérletet, hitelt fizetni?
Nem fogok hazudni, kicsit felhúzott ez a kérdés... Szerintem felelőtlenség rendezetlen anyagi körülmények közt gyereket vállalni.
Szerintem először albérletbe menjetek. Legyen megtakarításotok, mert a bank se ad puszira hitelt. Ha ez nem jön össze, akkor sajnos mivel alkalmatlanok vagytok a gyerek nevelésre, állami gondozásba fogják venni a gyereket.
Ha még van lehetőségek szerintem gondoljátok át mégegyszer ezt a dolgot mert egy ártatlan élettel szúrtok ki.
Munkásszállón éltek, gondolom nem keresitek gennyesre sem magatokat. gyakorlatilag senkire nem számíthattok.
Akkor fordítom: a semmire szültök, pénz és kilátások nélkül majd lesz valami alapon.
Hát gratulálok.
Súgom halkan egyik bank sem fog hitelt adni a semmire.
Még az önrészt sem tudjátok kifizetni.
Önerő nélkül egyik sem.
A lakásvásárlás sem csak annyiból áll, hogy a lakás árát kifizeted. Ügyvédi, közjegyzői, földhivatali költségek, egy festés minimum kell egy használt lakasnál, berendezés...stb.
Jajj... Hát őszintén, én is ideges lettem hirtelen. A semmire szülni..?
Mindenesetre, rokonok nem tudnak segíteni?
Mennyi idős terhes a párod?
400 ezret pl személyi kolcsonnel is fel tudtok venni, de ugye havonta azt is fizetni kell, nem csak az albit.
És akkor ott a baba havi költsége is, az oltasokat is némelyiket fizetni kell, pl a bexsero 30 ezer forintba kerül..
Én úgy oldanam meg, hogy ha még van idő a szülésig, hogy a fizut szépen raknam félre és abból ki lehet fizetni az albi előleget, ketten biztos megkerestek annyit, hogy egy havi fizutok elég lenne. Keressetek minél olcsóbbat, egyszobas vagy garzon is elég.
Én kölcsönre, hitelre nem vállalnék gyereket, sose tudni milyen kamatváltozások lesznek
De nem értem én se, ennyire 0-án vagytok, miért vállalatok még a babát. Raert volna ha már megvan az albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!