Mást is idegesit néha a gyereke?
Addig örüljetek, amíg pörögnek és semmi bajuk. Szintén 1 éves kislányom nagyon beteg már 3 hete,ide-oda megyünk kivizsgálásokra,hogy kiderítsék mi a diagnózis,mert nem tudják, hogy mi baja van. Éjjelente felsír és vigasztalhatatlan gondolom a sok trauma ami éri.
Én pl. alig várom, hogy újra lefárasszon ne csak egész nap aludjon vagy vigasztalhatatlanul sírjon.Szóval..Nem,nem idegesít,szeretném,ha újra együtt tudnánk játszani.
Idegesíteni nem idegesít... 🙂🙂🙂
De ettől függetlenül én is várni szoktam az estét, amikor lehet egy kevés énidőm...
Ettől még nem leszel rossz anya,ne aggódj... 😉
Jelen. Imádom, mindenem, de bőgtem már többször a fáradságtól/tanácstalanságtól Férjem este ér haza akkor tud vele foglalkozni, de mindig látja rajtam, hogy a gyereknek milyen napja volt. 😅
Tegyük hozzá, hogy igen temperamentumos a gyermek..
Van olyan, akit nem? :D Az enyémek 4 és 12 évesek, időnként mindkettő idegesít. De időnként a férjem is, anyám is, a legjobb barátaim is. Nem nagy dolog, akivel sok időt tölt az ember, az fogja idegesíteni is, attól még nyilván szereti. A gyerekek meg aztán simán tudnak extra idegesítőek lenni, hiszen gyerekek :)
De azt nem értem, hogy miért nem mész vele sehová a bolton kívül? Menjetek levegőre, sétáljatok, szüksége van rá, és neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!