Ha mások gyereke idegesít, az azt jelenti, hogy nem leszek jó anya?
Az enyém még nincs ekkora, de vannak körülöttem ekkorák. Egyrészt dackorszak is, de azért szerintem a határok hiánya is. 3 évesen már azért megért dolgokat. Persze ha mindenki körülötte ugrál, és ha parancsolgat, pattannak neki, nyilván ezt fogja csinálni. Nem minden 3 éves ilyen :) (Amúgy ez engem is idegesítene, nem kicsit :D)
2-es
Jelentem,terhes vagyok,és baromira idegesít más gyereke! Amelyik nem idegesít,az meg totál hidegen hagy.
Az enyémet viszont már most jobban imádom mint bárkit a világon.
Sok 3 éves pont ilyen, amit leírtál.
Mint az én második lányom. Az első meg egy tündér (volt, mert már egy nagyszájú 8 éves), azt se tudtam, mi az a dackorszak. :)
Engem is idegesített mindenkinek a gyereke, nem érdekelt, nem tudtam mit kezdeni velük.
De a saját gyerek az más. :)
Hát, ilyenek a 2-3 évesek, nem véletlen a "rémes kétéves" elnevezés.
De nyugi, mire a tied is dackorszakba ér már annyira megszereted, hogy ez vissza fog tartani attól, hogy agyoncsapd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!