Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem tudom lenyelni a...

Ha nem tudom lenyelni a gyógyszert (semmilyet) vállalhatok gyereket?

Figyelt kérdés

Sosem szedtem fogamzásgátlót.

Ha fájt valamim gyógyteat ittam vagy a gyógyszert porrá törve vízben ittam meg. Próbáltam persze lenyelni régebben, mindig 'visszajott', oklendeztem, sírtam, hánytam. Mindig ez lett a vége

Most leszek 23 éves es a párommal szeretnénk babát de aggodom hogy a terhesség alatt es utána sok gyógyszert kell szedni es félek kicsit. Természetesen a babaert mindent igy ha muszáj megtanulom lenyelni es felnoni. :(

Köszönöm a segítséget kérlek ne ítéljetek el!!!

2020. jan. 21. 00:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Azért az túlzás, hogy nem kell semmi gyógyszert szedni terhesség alatt. Nekem 17 szemet kell naponta, pedig semmi különösebb gondom nincs. Mondjuk nagy része vitamin, de akkor is tabletta, amit le kell nyelni. Alacsony D vitaminra 1 szem D vitamint, alacsony a folsav szintem, erre is kell a terhesség végéig napi 1 szem. Keményedem, jóslózom kb. A 28. hét óta, erre napi 6 szem magnézium és 3 szem izomlazító. Iszonyú gyomorsavam van kb. a 15. héttől, erre napi 2 szem Ludea. 32 hetesen kiderült a vérszegénység, napi 3 szem vastabletta. Plusz ugye a terhes vitamin.

Előző terhességemnél magas vérnyomással küzdöttem, ott ugye vérnyomás csökkentő is volt. Ez szerencsére egyelőre nincs.

2020. jan. 21. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11: savlekötő van folyékony, magnézium és folsav por, D Vitamin csepp formában. Szinte mindenre van alternatíva, a többit meg össze lehet törni. Amúgy terhesvitamint nem is muszáj szedni.
2020. jan. 21. 14:58
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, persze, szinte mindenre van alternatíva, én csak arra reagáltam, hogy lazán írták, hogy terhesség alatt semmit sem kell szedni. Nekem szerencsére nincs gondom a tabletta bevétellel, így utána sem néztem mit mivel lehetne kiváltani.
2020. jan. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!