Elek vagy Atanáz, melyik a jobb név? Kiszúrás a gyerekkel van nem?
Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 09:50
1/20 anonim válasza:
Az...szerintem nagyon. Nincs más ötlet?
2/20 anonim válasza:
Az Atanázt semmi esetre sem adnám. Az Elek lehet jó, valami hozzá illő vezetéknévvel, nyilván úgy, hogy a kettő ne tudjon értelmes szót alkotni... tudjátok...
3/20 anonim válasza:
Beviz elek 😂😂😂😂
Nekem az elekről mindig a mekk elek jut eszembe. Egyértelműen nem adnám.
Az atanáz jól hangzik, de sose hallottam erről a névről, valószínűleg nem vagyok vele egyedül. Nem is tudom, hogy lehetne becézni. Názi? Az majdnem olyan, mint a náci.
Én inkább keresnék egy olyan nevet amiről más is hallott rajtad kívül.
5/20 anonim válasza:
Kiszúrás. Ha csak ez a kettő az opció, akkor inkább Atanáz. De csak mert imádom az Aranyembert ;)
6/20 anonim válasza:
"Az atanáz jól hangzik, de sose hallottam erről a névről, valószínűleg nem vagyok vele egyedül. "
Elég szomorú, ha nem ismerős sehonnan a név, és valószínű, bizonyos kor felett egyedül vagy vele, ugyanis talán 10/11.-es kötelező.
7/20 anonim válasza:
Most hogy említette az egyik válaszoló az aranyembert, beugrott. Nem emlékezhetek az összes kötelező olvasmány összes nevére egyből na. Ettől még tartom a véleményem, hogy egyiket se adnám.
8/20 anonim válasza:
Szerintem mindkettő elég idétlen név.
9/20 anonim válasza:
Annyi szép, értelmes név létezik, nézz körül jobban, biztos találsz megfelelőt. Nagyon kiszúrás lenne ezek közül bármelyik is.
10/20 anonim válasza:
Igen, kiszúrűs. De szerintem te is sejted a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!