Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogyam latja el a kisgyerek...

Ki hogyam latja el a kisgyereket ha nagyon beteg?

Figyelt kérdés
Elsosorban egyedulallo amyak tapasztalata erdekelne...ha 40 fokos lazad van, hogy mesz el neki bevasarolni(tegyuk fel tenyleg nem tudsz felallni mert annyira szarul vagy) vagy hogy birod azt , hogy a gyereket vegig el kell latni 1 het betegseg alatt?Furdes jatek etetes stb?
2020. jan. 18. 05:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
A muszáj nagy úr
2020. jan. 18. 09:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Nincs fizetett segitseg Ezt nem tudom honnan veszed
2020. jan. 18. 09:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
NINCS FIZETETT SEGÍTSÉG????? Már hogyne lenne. Bébiszitter a neve. Mindenütt van a világon. Google-ba bepötyögöd a varosod nevét plusz a babysitter szót és esküdni mernék, hogy pár száz találatot kiad. De ha nem megy, add meg a varosod nevét és megkeresem én neked szívesen.
2020. jan. 18. 10:32
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Volt, hogy én is 10x hánytam, nem bírtam állni sem! Mégis be kellett vele feküdni a kórházba, ellátni, pelenkázni, fürdetni, szoptatni(!). Ki, ha nem én? És én még infúziót sem kaptam, mint ő!
2020. jan. 18. 11:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos gyerekkel csináltam végig ezt. 40+fokos lázam volt 3 napig,segítségem épp nem volt. Az volt a mázli ,hogy előtte vásároltam be és főztem.Ha mondjuk nem szopis lett volna,fogalmam sincs,hogyan láttam volna el rendesen. Így is nehéz volt. Fürdetni is egyszer tudtam csak,éjjel nem aludt,nappal is alig. Egész nap bőgtem.
2020. jan. 18. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Onnan veszi hogy kérsz...

Tehát netet felutod, telefonalsz es tadamm...nyilvan penzbe kerul🤷‍♀️

Hogy oldanam meg?

Szomszed..

Baratno.. Nem hiszem h MINDENKI 0-24ben dolgozik 7/7ben. Nem kell nagy segítségre gondolni. Elég ha bevasarol neked.

Kajarendeles

Gyogyszer es homeopátia

Kb 3 nap alatt túl lehet lenni a nehezén, addig nagy kosz se keletkezik.

Ha meg minden kötél szakad bébiszitter v takarítónő v bejarono felvetele..

2020. jan. 18. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha végképp halálodon vagy, kihívod a mentőket, és mielőtt elszállítanak, jelzed, hogy a gyerekről is gondoskodni kell. Nyilván ott isvan valamilyen gyermekvédelmi rendzer, el fogják helyezni, amig te az intenzív osztályon fekszel.
2020. jan. 18. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Kaja van annyi, hogy nem halunk éhen pár napig. Azért nem egy napra vásárolok sose.

A pelusozást stb meg megoldom mert muszáj.

2 hete nagyon durván beteg vagyok+derékfájás..Hát muszáj ellátni, ez van..

Igaz nekem van férjem, este ha hazajön segít, de napközben muszáj ellátnom, erre nem lehet mit mondani, a minimál szinten lásd el.

Kaja meg semmi nincs? Akkor rendelj.

2020. jan. 19. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!