Biztos jó minden súlyosan beteg kisgyereket megmenteni?
Tudom kegyetlen kérdés,mindenki a sajat gyerekét mindennél jobban szereti. Internet,sok csatorna tvben,kisbolt-hipermarket. Mindenhol beteg kis gyerekekről szóló hírek vannnak,akinek a gyógyszereire ,gyógykezelésére .... száz milliók kellenek. Adtam én is régebben neki pénzt. De gondolkodtam, most egyszer megkapja a kezelést ok. Reméljük minden rendben lesz. De nagy esély van rá,hogy újabb kezelés kell,fogékony lesz más betegségekre. Mellékhatása van a kezelésnek. Gyakran csak pár évet kapnak még a sorstól.
Jön a vádaskodás....tb nem támogatja? Nem akarok politikát belevinni,de nem okkal teszi??
Nem leszel népszerű ezzel a kérdéssel, én meg a válasszal nem leszek az.
Igazad van.
Igazad van.
Soha nem fogja kitermelni a társadalomban azt az összeget amit a kezelésére költöttek, még eszmei értékben sem. ( pl eszmei értékben nagyjából akkor érné meg ha megmentene egy 300 fős repülőt a lezuhanástól felnőttkorában vagy hasonlók. )
Ez az igazság még ha fáj is. Ezért sem könnyű döntéshozónak lenni.
A másik amire gondolom szintén gondoltál hogy nem kaphatja meg mindenki ezt a 700-800 milliót amit összegyűjtenek akinek szüksége lenne rá, csak az akit épp felkap a média.
7es. Ha rákos lennék,elméletben elutasítanám a kemo terápiát és a sugarat. Szabdalni se hagynám magam. Maximum egy műtétbe mennék bele.
Nem vagyok drog párti de végstádiumban drogoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!