Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki panelban lakik, hogyan...

Aki panelban lakik, hogyan oldja meg?

Figyelt kérdés
3. emeleten lakunk. Lift nincs. Babám 3 hónapos. Most úgy csinálom, hogy kézben leviszem. Lent a tárolóban van a babakocsi. Ha nehezebb lesz a kicsi, nem lesz nehéz lecipelni? Ti hogy csináljátok? Mikor tud majd maga lemenni?
2020. jan. 17. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4.ken lakunk, lift nelkul. Babakocsi a lepcsohazban a foldszinten hala az egnek. Ugy csinaltam, hogy volt csatos hordozom, abban levittem, igy 2 kezem szabad volt. Kabatot hatamra teritettem.

A fodszinten kivettem a babat, be a babakocsiba, kb 1 perces muvelet. Hordozot vagy lent hagytam vagy a babakocsiban, attol fugg mennyi hely volt. Felfele ugyan ez a menet volt, csak forditva. Eloszor kabat levesz, csatos hordozo felkapcs, baba ki a babakocsibol, be a hordozoba es nyomas fel. Soha nem lesz oylan jo alakom, mint abban az idoben volt :D

2020. jan. 19. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy csináltam, mint te. Először negyediken laktunk, majd elsőn és én is ugyanígy vittem le, kézben a gyereket, míg a kocsi a tárolóban volt. Másfél-két évesen, már lassan, kézenfogva leballagtunk. Kitartás.
2020. jan. 20. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!