Aki panelban lakik, hogyan oldja meg?
Köszönöm mindenkinek.
2 Télen hogy hordozol? Én is gondolta erre, de max tavasztól. Sajnos hurcira és specko kabátra egyszerre nem tudok beruházni.
5.:
Mivel babakocsiban nem marad meg 5 percnél tovább.....
Kabátom nem volt. Spec hurcis... A terheskabátot cipzároztam rá
Viszont esetedben elég, ha a kocsiig hurcizod
Aldiban a kendő 2800 ft-volt most
/ senki pénztárcájában turkálni sem akarok.. de egy kabát átalakíttatása 10-12e, ha ragaszkodnálmégis a klasszik bővítővetétes kabáthoz.../
Nem egy nagy szám, de napi 2-szer 3 emletet tuti kibír, ha cuccaid is vannak, vagy a kocsit félsz, hogy leborul gyerekkel együtt., de Azt írod tárolótok is van, így csk akkor kell kendő, ha a 3 emelethez kell a 2 kezed is.
Én kényelmesebben is mozogtam hordozással.
Időközben vidékreköltöztünk.
Itt a terepviszonyokkal van gond.
A járdán, ha nevezhetem annak, nem fér el a kocsi, plusz a hegyen nehezen tolom fel.
Végül választottam egy erdei túraútvobalat 3,5 km, kendővel, majd csatos hordozóval hordoztam 13 hónapos koráig. Ekkor lett nehéz, mert már a 2. Trimeszterbe léptem a tesóval...
Most is hordozásra készülök.
18 hónapos a nagy.. nem mindig gyalogol...felkéretkezik..
Tehát kell a szabad kéz..
Testvérkocsira pedig esey nincs az útviszonyok miatt ( sportbabakocsit rövid ideig kedveli)
Kaptál több tippet, ki hogyan oldotta meg..
Remélem hamar megtaláljátok a nektek megfelelő megoldást.
Mi a 4.en laktunk 0-másfél éves kora között. (1 évesen már 15 kg volt)
Hordoztam. Nem kellett külön hurci kabát. Abba raktam magamra, amiben a babakocsiba is rakom.
Másfél éves korára elköltöztünk, 2. Emeletre, ide már gyalog jött fel (10 hós korában elindult így másfél évesen már simán lépcsőzött 2 emeletet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!