Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevezetnétek a születés...

Bevezetnétek a születés szabályozást?

Figyelt kérdés
ezen azt értem,hogy pl:magyar vagy többes számban más nemzetiségű emberek ki pottyantják a gyereküket fizet utánuk az állam és ezek asszonyok meg nem állnak vagy 4-5 gyerekig és a fele éhezik ,felének fürdő sincs, fele intézetben van a szülőket semelyik gyerek nem látja dolgozni stb.... ezekre gondolok én biztos behoznék egy ilyen szabályzatot mert engem az idegesít,hogy van egy más nemzetiségű család ahol lakom.na azok vagy vannak 7 testvérek a nagyobb be sem töltötte a 18 és van már 2 gyereke és most jön a harmadik.lesz..arják a gyerekeket csak a pénzt veszik fel.a szülőket is az állam tartja el a gyerekeket is és több mint valószínű,hogy majd az ő kölyküket is.ez az én szememet nagyon bántja.az ilyennek eyg gyerek is sok nem,hogy 3.és ezek sírnak a segélyért.áááááá nagyon fel vagyok háborodva.
2010. júl. 21. 22:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én is fel vagyok háborodva, mert bár mi "jól élünk", mégis sokat gondolkodtunk azon, hogy vajon vállalhatunk-e még 1 gyereket akinek mindent megadhatunk ebben a világban, hogy felnőtt korában boldoguljon. 3. kizárt!!!!

Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy cigány munkás aki nálunk melózott, venni akar egy 15 millás házat arra, hogy kiveszi a kölykeit a zaciból/3at/ és kap ezért 9.000.000. ft-ot. Értitek?????? A r...k elvették a szocpolt, lecsúsztunk 2,4 milláról, de ezek a füstösök meg persze parasztok akik ebből élnek, hogy beadják a gyereket és vagy ők vagy a rokonaik milliókért kiváltják , annyi pénzt kapnak amennyiért mi egy életen át dolgozunk...szemét egy rendszer, mindig az élősködők nyernek..

2010. júl. 22. 12:54
 22/23 A kérdező kommentje:
igen ha dolgozni kéne biztos nem lenne ennyi gyerek.
2010. júl. 22. 13:03
 23/23 anonim ***** válasza:

Ezt semmiképpen nem lehet bevezetni, mert szerintem a személyiségi jogok megsértése. szerintem sem kellene csak a segélyekért gyerekeket szülni, ha nem tartják el őket rendesen.

Én mindenképpen munkához kötném, hogy ki kap gyest, nem járna alanyi jogon (csak mondjuk 6 hónap). Ha valakinek nincs munkaviszonya, akkor a nagyszülő is igényelheti ha neki van.

Nem 50 igazolatlan után vonnám meg a családi pótlékot, hanem 10 után.

2010. júl. 22. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!