Rossz anya vagyok mert nem készítem ki a 10 éves gyerekemnek a ruhát reggelre?
Próbálnám kicsit az önállóság felé terelni,de eddig győz az ő lustasága,marad nekem a reggeli agyvérzés...
Más hogyan csinálja?
Nem vagy ettől rossz anya. De ha mindent a gyerek feneke alá teszel, akkor ez lesz a következménye, hogy nem lesz önálló. :)
Egyébként én ki szoktam a 9 éves fiamnak készíteni a ruhát általában, nem azért, mert egyébként ne tudná, fel is öltözik egyedül, csak megcsinálom. De van, hogy elmarad, simán megoldja. :) Egyébként ezer más dolgot megcsinál egyedül és ügyesen.
2 éve azaz 24(meg egy pár) hónapja nem tudom rávenni hogy egy nadrágot,pulcsit,pólót,zoknit,mostmár harisnyát kikészítsen magának reggelre
Ja a harisnya amúgy is ciki
Nem időhiány miatt,de ha 10 évesen ez nem megy,később mi lesz?!ha nem teszem a szájába,akkor nincs?
Meg is van a válasz!
Két év,azaz 24 hónap meg néhány....
A tesó.ó én marha!!
Pedig nem kap kevesebb figyelmet.sőt,vannak kimondottan Ő napjai.meg a pi@$ája ki van nyalva,ahogy eddig is...hát már végképp nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!