Ha van már gyereked, ezek közül mi van neked? Műszempilla, műhaj, műköröm, nagyobbított mell? Jársz-e szoláriumba?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 16:35
31/37 anonim válasza:
Egyik sincs nem kellenek mü dolgok rám.
32/37 anonim válasza:
Egyik sincs, és nem volt a gyerekek előtt sem. Géllakkom van, de azt is akkor kezdtem, amikor már mindketten megvoltak.
Szoliba nem járok, pedig nem lenne rossz, de a sok anyajegyemmel nem szabad.
33/37 anonim válasza:
#30 Az én stílusomat elnézve...?:D Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
Őszintén sajnálom, ha nem érted mi volt a mondanivalóm lényege, de ez nem az én gondom.
34/37 anonim válasza:
Műszempillám nincs, de szempilla liftinget szoktam csináltatni. Műkörmöm van, többi nincs, szoliba nem járok.
35/37 anonim válasza:
Nincs, inkább tettem érte hogy olyan legyen a hajam, szempillám, körmöm, hogy ne kelljen póthaj meg a többi.
36/37 anonim válasza:
Egyik sem
Szempillán gondolkodom, de a covid alatt valahogy nincs kedvem..
Gyerekek előtt egy időben volt körmöm, de nem szerettem. A sajátom eleg erős.
Szempillát csak próbáltam.
Mellem meg majd ha letudjuk teljesen a gyerekvállalást
37/37 anonim válasza:
Van műkörmöm (igazából csak erősített géllakk), a mellem is meg van csináltatva. Szoliba régebben jártam, már nem szoktam, műszempillám sincsen, póthaj sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!