Ha van már gyereked, ezek közül mi van neked? Műszempilla, műhaj, műköröm, nagyobbított mell? Jársz-e szoláriumba?
Egyik sem. Szoláriumban életemben 15 évesen 2x voltam,soha többet. Rengeteg az anyajegyem.
Nem szeretem a körömlakkot így a műkörmöt sem. Ahogy a műpillát sincs műhajam végképp. Sminkelek mikor kell. Amúgy teljességgel megvagyok nélküle hétköznap.
Tinikorban kb a kukáig se léptem ki smink nélkül. 😅 Most meg nehezen viselem ha egy egész napra kivan kenve a szemem szempillaspirállal. Megfájdul a szemem a fejem tőle 🤷♀️
Műszempilla és műköröm.
Off, de miért nem lehet leírni a véleményed anélkül, hogy azokat kritizálnád, akiknek egyik vagy másik dolog van csináltatva?
Félvér vagyok, így szolizni nem igazán szoktam, alapból barnás a bőröm.
A szempillám szerencsére "gyárilag" baromi hosszú, nagyon sokan hitték már, hogy mű, szóval az nincs.
Műkörmöm viszont van, nem 10 centis karmok, hanem igényes kis mandula alakú körmök.
Hajam festve van (balayage), póthajam ugyan nincs, de nagyon régóta gondolkodom rajta, mert a hajam valamiért nem igazán akar tovább nőni egy adott szintnél.
Mellém nem túl nagy, de megműtetni nem merném és el vagyok vele így is.
OFF: Azt én sem értem viszont miért kell leszólni, akinek ezek közül bármelyik is van vagy akár mind. Miért lenne közönséges..? Nem homlokközépig érő legyezőkre, 10 centis karmokra és görögdinnye méretű mellekre kell gondolni nyilván, de ha mindez az ízlésesség határon belül van, akkor nem értem mitől lenne "igénytelen"...
Nincs, nincs szükségem ilyen mű, műanyag szarokra.
Évekkel ezelőtt volt póthajam, de totál odavágta a hajamat, kb a felét letörte, 1 évig volt fent.
Azóta szerencsére megjött az eszem, és természetes módszerekkel tartom karban magam, életmódot váltottam, valamint 100%-ig természetes módszerekkel ápolom a hajam, bőröm. Gyönyörűen rendbe jött a hajam, bőröm, körmeim, a szempillám is dúsabb, hosszabb, ezerszer jobban néz ki mint a legjobb minőségű épített műszempilla. A bőröm is olyan jól rendbe jött hogy már nem kell vakolatozni magam, ilyen szarságokra hogy cc krém már rá sem nézek.
Ez bár több időbe telik, jobban megéri, mint ez az ideig-óráig tartó áligényesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!