Az Instamamik nem félnek?
Figyelt kérdés
Egy hétköznapi, azaz nem celeb anyukát követek youtubeon. Olyan sok mindent megoszt vadidegenekkel, de mi van ha valami őrült megkeresi őt vagy a gyerekeit es bántja/megerőszakolja vagy akármi?2020. jan. 12. 19:42
1/6 anonim válasza:
Pech.
De nem kell ehhez insta
Eleg egy fb profil amit lemasolnak... Vagy ismeroskent bejelol.... Ezer mar helyen megtalalhat.
Ezert kellene tudatosan hasznalni a kozossegi mediat mert ez benne van. Sajnos vannak nem epelmeju egyedei az emberi fajnak.
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok insta mami, facen sem vagyok túl aktív, de nem értem, hogy miért van ő nagyobb veszélyben, mint más.
Én pl bankban dolgozom. Bankrablásra tréningeznek minket. Azt hála istennek soha nem éltem át. De a takarítónkról kiderült, hogy gyilkos. Kinézett magának egy lányt a buszon, és egyszer elcsalta, megölte, hónapokig a padláson rejtegette a holttestet. Közben bejárt dolgozni mintha mi se történt volna! Soha eszembe nem jutott volna, de ezek szerint buszon ülni is veszélyes.
3/6 A kérdező kommentje:
2. Ez nagyon durva. Azért van nagyobb veszélyben, mert mutogatja magát és a családját, így nagyobb betekintést enged az életébe, mint egy átlag ember. Ezért előfordulhat, hogy valaki azt hiszi, hogy szerelmes belé, vagy irigyli az életét vagy barmi ilyesmi. Szóval a túlzottan nyitott élete miatt gondolok erre.
2020. jan. 12. 20:17
4/6 anonim válasza:
Ez a digitális intelligencia témája, ami még gyerekcipőben jár, de elvileg nem lenne joga senkinek a saját gyerekéről sem a gyerek beleegyezése nélkül képeket, adstokat megosztani.
5/6 anonim válasza:
Semmivel nincs nagyobb veszélyben, mint mások. Bárhol történhet bármi. Kinyírhatnak futás közben, kutyasétáltatás alatt, de kinyírhat a legjobb haverod is, aki hazavisz este, vagy a volt férjed, mikor agyereket viszed láthatásra... Ma már annyi minden történik, hogy attól félni, hogy az insta miatt támadnak meg, kb nevetséges.
6/6 anonim válasza:
Mitől kéne félni? Nem fogja pestis vagy szamárköhögés elvinni a gyerekedet, nem fogsz meghalni gyermekágyi lázban szülést követően, ahány gyermeket szültél, jó eséllyel annyi meg is éli a felnőtt kort, mert nem viszi el menet közben a TBC, ahogy nem is sorozzák be az alig kamaszodó gyereket háborúba golyófogónak. Elmebetegek pedig mindig is voltak és mindig is lesznek, nem gondolnám, hogy jobban kellene aggódnunk a "mai világban", instagram meg facebook ide vagy oda. Etikai szempontból nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki minden fingásról oszt meg képet a gyerekéről, de nem gondolnám, hogy azért, mert sokan ezt nézegetik, mindjárt nagyobb veszélyben van az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!