Miért nem jön meg?
Figyelt kérdés
Dec 10-en volt meg utoljara, most semmi. Fajt tobbszor a hasam, szaraz vagyok (mielott megjon mindig ilyen), es ket negativ tesztem van. Egy golyahir, azon valami mintha lenne de tobb helyen olvasom, hogy ez a teszt ilyen. Ezt reggel csinaltam. Most csibaltam egy xepilt az mint a homezo... csak az a baj az elozo terhesseget sem jelezte, mondjuk az joval kesobb fogant, de 4 honaposan is csak eppen lathato valami volt rajta... nagyon idegesit.... varjak meg vagy menjek el dokihoz? Nem szeretnenk most babat :(2020. jan. 10. 15:07
1/7 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid? 31 napja menstruáltál utoljára, nem hinném, hogy akkora baj lehet, ha még nem jött meg. Nekem általában napra pontosan jön meg, aztán egyszer késett 5 napot. Gondolhatod, hogy én is paráztam. De úgy tudom, még akkor sincs gond, ha egyszer kimarad.
2/7 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hány naposak a ciklusaid. Ez még 1-2 nap késés, lehet betegségtől, stressztől. Tesztelj pár nap múlva újra, ha nem jön meg; orvoshoz 2-3 hét múlva érdemes menni, csak akkor fogja az ultrahangon látni egyértelműen.
3/7 A kérdező kommentje:
27 naposak elvileg. Attol felek nehogy kifussak az idobol az ab-hoz... :(
2020. jan. 10. 16:30
5/7 A kérdező kommentje:
Mi igen?! Nem szeretnenk most ujabb gyereket. Ennyi.
2020. jan. 10. 17:27
6/7 anonim válasza:
Ennyire nem vagy tisztában azzal, hogy 12 hétig lehet abortuszt végezni? És azzal tisztában vagy, hogy odáig még 8-9 hetes is lehet?
7/7 A kérdező kommentje:
de igen, tisztában vagyok. De ha most még várok egy hetet, utána kérek időpontot, adnak mondjuk másfél héttel későbbre, onnan míg mindenen átesek, családvédelem, stb. Plusz ha terhesség van, szeretném minél előbb. Ráadásul az előző babám (őt terveztük) is spontán peteérésből fogant (igen, tudom, mert abban a hónapban 1x voltunk együtt, nemvárt előtt 3 nappal), szóval simán elképzelhető, hogy az ellőző menzesz után 3 nappal is volt spontán peteérésem. Köszi, tisztában vagyok a dolgokkal. Egyébként meg családsegítős vagyok, sajnos nem 1x nem 2x kell ilyen ügyben intézkednem, láttam már kicsúszni az időből klienst, mert benyalt egy fertőző vírust és nem csinálták meg úgy.
2020. jan. 10. 19:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!